Και τώρα τρέχατε ποδαράκια μου… (vid)

Photo: Emiliano Rumani

Πισωγύρισμα από κάθε άποψη ήταν η εντός έδρας ήττα του Διαγόρα από τον Εθνικό Σκουλικάδου για την 16η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το θετικό ήταν ότι βολεύτηκε με τα άλλα αποτελέσματα, αλλά και πάλι παραμένει σε δύσκολη θέση, αφού Παναγρινιακός και Εθνικός Σκουλικάδου μπήκαν στο “κόλπο” της παραμονής.

Το ματς “στράβωσε” από νωρίς όταν στο 19′ ο Κακολύρης με φοβερό σουτ νίκησε το Μπαρδάκη για το 0-1. Ο Διαγόρας ήταν μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε να ισοφαρίσει χάνοντας ευκαιρία στο 34′ με το Σκεπετάρη και στο 38′ που ζητάει πέναλτι.

Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και έφεραν το ματς στο ίσα στο 53′ με ωραίο κοντινό σουτ του Σπανού που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή.

Στη συνέχεια πίεσε ο Διαγόρας για το 2-1, αλλά ο εκπληκτικός γκολκίπερ Χατζηλάρι είπε όχι στο φάουλ του Σκεπετάρη στο 63′ και στον Αλεξανδρή στο 66′ πραγματοποιώντας εκπληκτικές επεμβάσεις. Κόντρα στο ροή του ματς ο Τσουκαλάς με σουτ από τα πλάγια στο 73′ έγραψε το 1-2 γκολ για το οποίο φωνάζουν για οφσάιντ οι του Διαγόρα.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος (80′ Σταθόπουλος), Σαρρής, Καπετανάκης, Ν.Βλασόπουλος (78′ Παπαδόπουλος), Σκεπετάρης, Αποστολόπουλος, Αλεξανδρής (86′ Σκούρτας), Γεωργαντόπουλος, Καραμπούλας (46′ Σπανός).

Εθνικός Σκουλικάδου: Χατζηλάρι, Νικολακόπουλος, Ελέζι, Λυρτζής, Μουστα, Περιστέρης, Τσουκαλάς, Τσίνα, Ουαταρα (60′ λ.τ. Κοτσώνης), Κακολύρης, Μαρούδας.