“Καλά” λεφτά για τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λιγκ 2

Τη στιγμή που αναμένεται η κλήρωση για τη Σούπερ Λιγκ 2 και η πιστοποίηση ότι θα ξεκινήσει στην ημερομηνία που έχει οριστεί το νέο πρωτάθλημα, ενδιαφέρον έχουν οι πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με τα τηλεοπτικά.

Εδώ και λίγο καιρό συζητιέται ότι παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στη χώρα λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, τα χρήματα θα είναι “καλά” για τις 12 ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2.  Αυτό θα πρέπει να τονιστεί κιόλας, δεδομένης και της απόφασης που ελήφθη στον Πλατανιά να εγκαταλείψει την κατηγορία, πηδώντας ουσιαστικά από το καράβι! Και αυτό γιατί εάν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες που υπάρχουν, τα χρήματα που διαφαίνεται ότι θα λάβουν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 θα κυμαίνονται μεταξύ 250 και 300.000 ευρώ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το athlitiko.gr!

Υπενθυμίζεται με την ευκαιρία ότι πέρσι οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 παρότι έπρεπε να λάβουν ένα ποσό κοντά στις 450.000 ευρώ, εν τέλει αυτό δεν το πήραν (ολόκληρο) λόγω της διακοπής που υπήρξε στη σεζόν, της άδοξης διακοπής που αποφασίστηκε με τον ερχομό του κορονοϊού, όπου οι συνέπειες που επέφερε είναι γνωστές σε όλους.