Καλή παρουσία του Κυριακόπουλου στη νίκη της Εθνικής επί της Ονδούρας!

Η Εθνική Ομάδα νίκησε με 2-1 την Ονδούρα στην επιστροφή της μετά από 14 χρόνια στην Τούμπα, από έναν αγώνα φιλικό με την Ισπανία που είχε γίνει προς τιμήν του νέου προέδρου της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ απέναντι στο νεανικό συγκρότημα της Ονδούρας, άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα (μόνο ο Μάνταλος ξεκίνησε βασικός σε σχέση με την Ισπανία) επιλέγοντας ένα άκρως επιθετικό σχήμα και δίνοντας φανέλα βασικού στον Ντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος «έγραψε» την πρώτη συμμετοχή με τα γαλανόλευκα. Ωστόσο και τα δύο τέρματα της Εθνικής έμελλε να τα πετύχει ο Παυλίδης, που χάρισε έτσι μια φιλική νίκη που όμως έχει και την σημασία της για την βαθμολογία της FIFA.

Βασικός αγωνίστηκε και ο «δικός μας», Γιώργος Κυριακόπουλος. Με πολλά ανεβάσματα, με πολύ όρεξη και συμμετοχή στο passing game και στο επιθετικό κομμάτι. Δεν πέρασε πολλές σέντρες και γυρίσματα, αμυντικά δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα και η απόδοσή του κρίνεται καλή. Αντικαταστάθηκε στο 77ο λεπτό από τον Αλεξανδρόπουλο του Παναθηναϊκού και έδειξε ότι σε αυτή την Εθνική έχει όλο το μέλλον μπροστά του.