Καλαμάτα: Δύο νέες προσθήκες για τους “μελανόλευκους”

Δύο νέες μεταγραφές ανακοίνωσε η Καλαμάτα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ήδη δυνατό ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η σχετική της ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ο Π.Σ. ” Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές  Λευτέρη Τσαλταμπασίδη και Χρήστο Ιντζίδη οι οποίοι για τα δύο επόμεμενα χρόνια θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αγωνιζόμενοι με τα χρώματα της ομάδας μας.
Η Μαύρη Θύελλα με πίστη, προσήλωση στον τελικό στόχο και προσεχτικό προγραμματισμό στο πλάνο που έχει μπει από την διοίκηση και το τεχνικό της επιτελείο  συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της και ετοιμάζει μια ομάδα ανταγωνιστική για την νέα αγωνιστική σαιζόν ανεξάρτητα σε ποιά κατηγορία θα αγωνίζεται.

Ο Λευτέρης Τσαλταμπασίδης είναι δεκαοκτώ χρονών αμυντικός (στόπερ) και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Κιλκισιακός μια επένδυση σε παίκτη νεαρής ηλικίας που όλοι ευελπιστούν να αποδειχτεί λίρα εκατό για την συνέχεια.
Ενώ ο Χρήστος Ιτζίδης γεννήθηκε στις 9/1/1993 έχει ύψος 1.89 μ. είναι και αυτός αμυντικός και οι θέσεις που έχει αγωνιστεί στις ομάδες που έχει περάσει είναι δεξί και αριστερό στόπερ, αριστερό μπακ και αμυντικό χάφ.
Ένα σύντομο βιογραφικό του είναι το παρακάτω
Περίοδος
Ομάδα
2012-2014
ΠΑΟΚ
2013  α’ εξάμηνο  δανεικός   Πλατανιά
2014  β’ εξάμηνο  δανεικός       Βέροια
2014                          Απόλλων Λεμεσού
2015  β’ εξάμηνο   Ολυμπιακός Βόλου
2015    για δύο μήνες       Παναχαϊκή
2015-2017            Άρης Θεσσαλονίκης
2017  α’ εξάμηνο           Παναιγιάλειος
2018  β’ εξάμηνο
Αιγινιακός
2018-2019               Σάουθ Μέλμπουρν”.