Καμία εξέλιξη στο θέμα του γηπέδου Σαραβαλίου

“Αγκάθι” για την διοικούσα επιτροπή αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου του Δήμου Πατρέων έχει γίνει την φετινή χρονιά το γήπεδο Σαραβαλίου. Δεν έχουν προχωρήσει οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου τάπητα παρότι έχουν περάσει 15 μήνες από την ώρα που ξηλώθηκε ο παλιός τάπητας.

Ήταν τέλη Φεβρουαρίου του 2021 όταν ο εργολάβος ξήλωσε τον τάπητα για να προχωρήσει στην τοποθέτηση του νέου τάπητα. Όμως 14 μήνες δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα και οι ομάδες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ομάδες. Ο Δήμος Πατρέων πιέζει το τελευταίο διάστημα τον εργολάβο να ξεκινήσει τις εργασίες για την τοποθέτηση του και ο υπεύθυνος του Δήμου Πατρέων για το γήπεδο Σαραβαλίου, Δημήτρης Σουγλέρης τόνισε στο “Νεολόγο”:

«Δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη. Κρατάω χαμηλούς τόνους για το πότε θα ξεκινήσει το έργο. Ο εργολάβος έχει πάρει και το γήπεδο Ροϊτίκων και σε μένα προσωπικά έχει πει ότι μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχει παραδώσει έτοιμο το γήπεδο. Θέλω να ελπίζω ότι στην έναρξη της νέας περιόδου οι ομάδες θα έχουν το γήπεδο Σαραβαλίου, αλλά κρατάω μικρό καλάθι και περιμένω να το δω ετοιμοπαράδοτο με τον νέο τάπητα».