Κανείς (Χ)αρούμενος στα Ζαρουχλέϊκα

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Ανδριανός Κωνσταντίνος (Οικονόμου Σπήλιος, Κακαφώνης Μιχάλης)

Σκόρερ: 9′ Χριστόπουλος Πεν. – 52′ Φούντος

Ο Ατρόμητος Πατρών φιλοξένησε τη νεανική Νίκη Προαστείου, ωστόσο κανείς δεν έφυγε χαρούμενος από το δημοτικό γήπεδο Ζαρουχλείκων, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Φιλμ:

4′ Όταν ο Τσάκωνας υποδέχθηκε την μπάλα από τον Μπακόπουλο, αυτός έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Δανιήλ μπλόκαρε την μπάλα.

5′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Φούντος μπήκε μέσα στην περιοχή του Μπιτη, έσκαψε την μπάλα αλλά αυτή κατέληξε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

7′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Τσάκωνας έβγαλε την κάθετη μπαλιά για τον Γκότση Π, αυτός έσκαψε την μπάλα αλλά αυτή πέρασε παράλληλα δίπλα από το δοκάρι.

8′ Πέναλτι για τον Ατρόμητο, έπειτα από την ανατροπή του τερματοφύλακα Δανιήλ πάνω στον Γκότση Π, ο Κ. Ανδριανός έδειξε την άσπρη βούλα.

9′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χριστόπουλου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

14′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Ντζάνη η μπάλα κατέληξε απευθείας στην εξωτερική πλευρά του δοκαριου και άουτ.

18′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Τσιτσαρης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Δανιήλ έστειλε δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.

50′ Αποβολή για τον Ατρόμητο, έπειτα από δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Νικολάι, έμεινε με 10 παίκτες η ομάδα του Βασίλη Φίλιππα.

52′ Γκοοολ για τη Νίκη, έπειτα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σοφιανόπουλου, ο Μπίτη έκανε δύσκολη απόκρουση, στη συνέχεια δεν μπορούσαν να διώξουν οι αμυντικοί του Ατρομήτου και ο Φούντος με σουτ από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

57′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Τσάκωνας έβγαλε την κάθετη για τον Γκότση Π, αυτός έκανε το πλασέ αλλά ο Δανιήλ έκανε μεγάλη απόκρουση και κράτησε το 1-1.

58′ Ευκαιρία για την Νίκη, όταν ο Πατρώνης υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Μπιτη μπλόκαρε την μπάλα.

59′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Πατρώνης έκανε το γύρισμα για τον Ντζάνη έξω από την περιοχή, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, με ένα σουτ του Φουντου μέσα από την περιοχή, ο Μπιτη μπλόκαρε την μπάλα.

67′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Φούντος έφερε την μπάλα στο δεξί, έκανε το σουτ από τα αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε ξιστά δίπλα από το δοκάρι άουτ.

90+1 Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Χριστόπουλου, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν καλά και στη συνέχεια ο Πρίφτη έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας): Μπίτη, Παλούκης, Χριστόπουλος, Πανταζόπουλος, Τσίτσαρης, Νικολάι, Γκότσης Ν., Τσάκωνας (82′ Πρίφτη), Μπακόπουλος, Γκότσης Π., Μαργώνης (55′ Βασιλείου).

Νίκη Προαστίου (Νίκος Πατρώνης): Δανιήλ, Σταματάκης, Καρασαββίδης , Μοσχόπουλος (45′ Πατρώνης), Σοφιανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φούντος (85′ Μητρόπουλος), Ντζάνης , Θεοδωρακόπουλος (77′ Καλογεράτος), Αντωνόπουλος, Τζώρτζης.