«Καταδικαστική» ισοπαλία και για τους δύο στα Ζαρουχλεϊκα

Αναγέννηση Πατρών-Ικαρος Πετρωτού 1-1  (87′ αυτ. Καγιάφας / 15′ Κ. Διαμαντόπουλος)

Διαιτητής : Κωνσταντίνος Οικονόμου

Αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία ομάδα από τις δύο είχαμε στα Ζαρουχλεϊκα, όπου Αναγέννηση Πατρών και Ίκαρος Πετρωτού έμειναν στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 7’ λεπτό, όταν το καλό σουτ του Νικολόπουλου έδιωξε με τις γροθιές ο Κατσαϊτης.

Στο 15’ λεπτό ο Ίκαρος πήρε «κεφάλι» στο σκορ, όταν ο Γαβριήλ με πλασέ δεν μπόρεσε μέσα από την περιοχή να κερδίσει τον Αγοράκη που έδιωξε με τα πόδια, αλλά στην συνέχεια της φάσης ο Διαμαντόπουλος έστειλε την μπάλα στην κενή εστία και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Άγγελου Σταθόπουλου.

Στο 20’ λεπτό το καλό φάουλ του Γαβριήλ πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια, ενώ στο 25’ λεπτό η κεφαλιά του Κοντογεωργόπουλου μετά το κόρνερ του Κλίτσα, έφτασε στην αγκαλιά του Αγοράκη, με την Αναγέννηση να απαντάει στο 35’ λεπτό με το δυνατό σουτ του Νικολόπουλου να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Κατσαϊτη.

Στην επανάληψη η Αναγέννηση ανέβασε στροφές και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, είχε καλή στιγμή στο 55’ λεπτό με τον Αλποχωρίτη, αλλά και στο 65’ λεπτό με φάουλ του Τζελεπή που έδιωξε ο Κατσαϊτης.

Από την άλλη πλευρά ο Ίκαρος είχε τις δικές του καλές στιγμές να «τελειώσει» τον αγώνα, αρχικά με το «άχαστο» πλασέ του Γαβριήλ στο 75’ λεπτό μέσα από την περιοχή που μπλόκαρε σωτήρια ο Αγοράκης, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 82’ λεπτό και μετά από δική του κούρσα από το κέντρο, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά η Αναγέννηση κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 87’ λεπτό, όταν από εκτέλεση φάουλ του Ξυπολιά από τα πλάγια, ο Καγιάφας στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 90’ λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να φτάσουν στην νίκη, αλλά το σούτ του Αλποχωρίτη από καλή θέση πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ίκαρου.

Η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε κανέναν, αφού οι μέν γηπεδούχοι χάνουν κατά πάσα πιθανότητα οποιαδήποτε μαθηματική ελπίδα παραμονής, ενώ οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς που έπρεπε να τους πάρουν, από την στιγμή που κράταγαν την τύχη του αγώνα μέχρι το 87’ λεπτό στα χέρια τους.

Η Αναγέννηση αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σοφοκλής Παναγόπουλος δεν έκανε ούτε μια αλλαγή στον αγώνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Παναγόπουλος): Αγοράκης, Ρόδης, Μασούρας, Πέτρου, Ξυπολιάς, Μενύχτας, Αλποχωρίτης, Γκοτσόπουλος, Νικολόπουλος, Τζελέπης, Φραντζής

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Α. Σταθόπουλος): Κατσαϊτης, Κοντογεωργόπουλος (58’ Μακρόπουλος), Παναγιωτακόπουλος, Καλομοίρης, Δημόπουλος, Τσουραμάνης, Φλώρος, Διαμαντόπουλος (62’ Καγιάφας), Τσάμης (85’ Παπαδάτος), Κλίτσας, Γαβριήλ (85’ Ταγάρας)