Καταιγιστική η Νίκη Προαστίου

Νίκη Προαστίου-Θύελλα Αιγίου 6-0 (42΄, 69΄ Μουστάκας, 47΄ Καταβάτης, 59΄ Γαλάνης, 80΄ Καλογεράτος, 85΄ Καψής)

Διαιτητής : Πετρόπουλος (Οικονόμου-Σταθοπούλου)

Εύκολη και ευρεία νίκη με 6-0 σημείωσε η Νίκη Προαστίου απέναντι στην Θύελλα Αιγίου, με το τελικό 6-0 να δείχνει και την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις στο 3’ λεπτό το σούτ του Καταβάτη πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 26’ λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής με σούτ από το πέναλτι ανάγκασε τον Ντόϊ σε καλή απόκρουση, με την μπάλα στην συνέχεια να χτυπάει και στο δοκάρι του νεαρού πορτιέρο της Θύελλας.

Στο 42’ λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ σε αντεπίθεση, με τον Μουστάκα να εκμεταλλέυεται το λάθος της άμυνας της Θύελλας και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 47’ λεπτό η Νίκη κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Καταβάτη, ενώ στο 50’ λεπτό το σούτ του Καϊμακά έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ένα λεπτό μετά η Θύελλα Αιγίου έχασε καλή ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με τον Μητρόπουλο να αστοχεί σε τετ α τετ, ενώ στο 59’ ήταν η σειρά του Γαλάνη να σκοράρει για το 3-0.

Στο 69’ λεπτό ο Μουστάκας με το 2ο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο δύο ποδοσφαιριστές που είχαν περάσει ως αλλαγή στο παοχνίδι, αρχικά ο Καλογεράτος και στην συνέχεια ο Καψής, διαμόρφωσαν το τελικό 6-0.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Πολύδωρος, Κάτσας, Ξύδης, Σταυρ. Δημόπουλος, Σαρρής, Μουστάκας (70΄ Καψής), Καϊμακάς, Καρέλας (57΄ Παπαθωμάς), Καταβάτης (76΄ Καλογεράτος), Γαλάνης (72΄ Σαμαντάς)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ντόϊ, Γκοτσόπουλος, Ι. Παξιμάδης, Κόλα (53΄ Ραμπούσγια), Αθανασίου, Τζιτζιφάκος, Σωτηρόπουλος (72΄ Μουρτίκας), Φιλιππάτος (56΄ Λαμπίρης), Διαμαντόπουλος (81΄ Μανέτας), Αρβανίτης, Μ. Μητρόπουλος.