Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

«Καταιγιστικός» o Άρης Πατρών στα Προσφυγικά!

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου.
Διαιτητής: Δανιήλ Νικόλαος (Παπαδιονυσίου Ιωάννης, Ωρολογάς Γιάννης)
Σκόρερ: 6′ Αγγελής, 24′, 31′ Σπανός, 43′ Μητρόπουλος

Μετά από την “ξεκούραση” της προηγούμενης αγωνιστικής με την χρήση του ρεπό ο Άρης Πατρών υποδέχτηκε την Πάτρα 2005 στην 12η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Εκεί εύκολα και χωρίς δυσκολία επικράτησε με 4-0 του αντιπάλους της.

Και αυτό το παιχνίδι -όπως όλα- ήταν μια υπέροχη γιορτή, με σπουδαία και αξιοσημείωτα γεγονότα, όπως η βράβευση των κ.κ. Μαύρη και Τσανταρλιώτη, αλλά και αγωνιστικά η συμμετοχή του νεαρού τερματοφύλακα Παναγιώτη Σουγλέρη και η 2η συμμετοχή στην βασική 111αδα του 15χρονου Ανδρέα Παρασκευόπουλου, που έδωσε την πρώτη του ασίστ και στο 92′ έχασε πέναλτι για το οποίο θα πούμε περισσότερα… σε λίγο!!!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το σκορ άνοιξε στο 6′ ο Αγγελής με σουτ μέσα από την περιοχή (από πάσα του Κωστή από αριστερά), ενώ στο 24′ και στο 31′ ο Γιάννης Σπανός σκόραρε με δύο ισάριθμες κεφαλιές από σέντρα από δεξιά του Παρασκευόπουλου και φάουλ του Μητρόπουλου. Τέλος στο 43′ από φοβερό σουτ στο δοκάρι του Αγγελή και διαγώνιο σουτ του Μενύχτα από αριστερά, ο Μητρόπουλος με προβολή έγραψε το τελικό 4-0 για την ομάδα των Προσφυγικών.

Φιλμ:

6′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Αγγελής με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 νωρίς στο ματς.

11′ Οι παίκτες και ο πάγκος του Πάτρα φωνάζουν για πέναλτι εις βάρος του Άρη, για μαρκάρισμα του Σουγλερη πάνω στον Σταματέλο. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

16′ Τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει το Πάτρα, όταν εκτελέστηκε το κόρνερ ο Δρουγούτης πήρε την κεφαλιά, κοντραρει στους αμυντικούς και στη συνέχεια ο Θωμάς έκανε το πλασέ αλλά οι αμυντικοί έκοψαν πάλι την μπάλα.

21′ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μητρόπουλος έκανε τη σέντρα απ’τα αριστερά, ο Σπανός κοντρόλαρε, έκανε το σουτ με το αριστερό, το οποίο ανακόπτεται και κατέληξε η μπάλα κόρνερ.

24′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Παρασκευόπουλος έκανε τη σέντρα απ’τα δεξιά, ο Σπανός έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

27′ Κι’αλλη μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έκανε την σέντρα απ’τα αριστερά, ο Σπανός πάλι έκανε κεφαλιά αλλά αυτή τη φορά ο Γεωργαντόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

29′ Ένα μακρινό σουτ του Κωστή έξω από την περιοχή, πέρασε λίγο άουτ.

29′ Άλλο ένα μακρινό σουτ, αυτή τη φορά για τον Δημητρόπουλο από το Πάτρα, μπλόκαρε εύκολα ο Σουγλέρης.

31′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Κωστής εκτέλεσε το φάουλ, ο Σπανός πάλι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

43′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έκανε ένα δυνατό σουτ η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια ο Μενύχτας έκανε ένα διαγώνιο σουτ και σε κενή εστία ο Μητρόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

55′ Ο Μητρόπουλος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

56′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Οικονομόπουλος με το μυτάκι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

69′ Καλή φάση για το Πάτρα 2005, όταν ο Δημητρέλος έκανε ένα πλασέ έξω από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

73′ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν εκτέλεσε το κόρνερ ο Πανάρετος, ο Μπούμπαλης έκανε ωραίο κοντρόλ και το σουτ που έκανε, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

91′ Χαμένο πέναλτι για τον Άρη, με τον Παρασκευόπουλο να εκτελεί το πέναλτι αλά Πανένκα, αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο ίδιος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής) Σουγλέρης Παρασκευόπουλος Μενύχτας Μεντζελόπουλος (45′ Δασουράς) Καταρτζόπουλος Γεωργόπουλος (57′ Πανάρετος) Αγγελής Νικολόπουλος (51′ Κουτρούμπας) Σπανός (45′ Οικονομόπουλος) Μητρόπουλος Κωστής (45′ Μπούμπαλης).

Πάτρα 2005 (Γ. Αλεξανδρόπουλος): Γεωργαντόπουλος Παν., Δημητρέλος Γεωργαντόπουλος Κων. Δρουγούτης (39′ Μπουραντάς α.α.) Θωμάς Πετρόπουλος Αλιφεράκης (59′ Δαραμούσκας) Ψαθογιαννάκης (85′ Χαβάνης) Κακαβούλας Σταματέλος (85′ Μπάλλας) Δημητρόπουλος.