Κατερίνα Βέρρα: «Δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που εμείς θέλουμε»

Η Κατερίνα Βέρρα αγωνίζεται με τεράστια επιτυχία στην Α΄ Εθνική για λογαριασμό του Ατρόμητου Αθηνών.

Η έμπειρη αθλήτρια μίλησε στο patragoal.gr για την πορεία της ομάδας της:

«Φέτος με μεγάλη μου χαρά αγωνίζομαι στην Α΄ Εθνική και για λογαριασμό του Ατρόμητου Αθηνών. Η ομάδα αποτελείται από κορίτσια ηλικίας κάτω των 18 ετών που έχουν δουλέψει σκληρά από τις ακαδημίες. Η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη καθώς αγωνίζομαι στην  Α΄ Εθνική και τα έχουν καταφέρει πολύ καλά αν βάλουμε υπόψη μας την πορεία της ομάδας τόσα χρόνια στην Α’ Εθνική.

Σε όλα αυτά παίζουν ρόλο και τα γερά θεμέλια που έχουν χτίσει με πολύ δουλειά και κόπο μαζί με τις προπονήτριες Καλομοίρα Κοντομίχη και Μαίρη Τράγου η οποία αγωνίζεται και ως παίκτρια και είναι και η αρχηγός της ομάδας. Η δουλειά τους είναι εμφανής από τα αποτελέσματα και πόσο μάλλον από το υλικό δυναμικό που υπάρχει στις ακαδημίες της ομάδας σε μικρές ηλικίες κοριτσιών.

Η ομάδα έχει πολλά ακόμα να δείξει, αφού δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που εμείς θέλουμε, αλλά έχουμε ακόμα πολύ χρόνο καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στην αρχή.

Επίσης είναι μεγάλη μου τιμή να έχω τέτοιου είδους συμπαίκτριες με υψηλούς στόχους, ταλαντούχα παιδιά και θέληση για δουλειά. Μαζί τους μαθαίνω και εγώ να γίνομαι καλύτερη από ένα σωματείο με τέτοιες προδιαγραφές, από διοίκηση προπονήτριες και παίκτριες».

Ενώ συμπλήρωσε για το ματς που ακολουθεί:  «Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής με την Γλυφάδα, σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι για ευνόητους λόγους, μεταξύ δύο σωματείων στην ίδια πόλη. Ωστόσο εμείς θα τους αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως όλες τις αντίπαλες ομάδες, παίζοντας μπάλα και κερδίζοντας το αποτέλεσμα».

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς