Κεραυνός Αγ. Βασιλείου: Δυνατό τεστ με Νίκη Προαστείου, ευχαριστήριο Μανθόπουλου

Στον Kεραυνό Αγίου Βασιλείου η προετοιμασία προχωράει…

Στην ομάδα του Αγίου Βασιλείου δουλεύουν διαρκώς, με στόχο τη βελτίωση. Ο Χρήστος Καραπίτσος διορθώνει τις όποιες ατέλειες έχει εντοπίσει, προκειμένου το συγκρότημα του με την επίσημη έναρξη της σεζόν να παρουσιαστεί στον όσο το δυνατόν καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Οι φιλόδοξοι πρωταθλητές, μάλιστα, συνεχίζουν και τα φιλικά, αφού την ερχόμενο Σάββατο (22/10) θα αντιμετωπίσουν την νεανική Νίκη Προαστείου στην πρόβα τζενεράλε και ο έμπειρος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία πάλι να τσεκάρει την πρόοδο της ομάδας του.

Ευχαριστήριο Μανθόπουλου στη διοίκηση

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Κεραυνού από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου στον τραυματισμό μου. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό ανέλαβαν τα πάντα. Επίσης να ευχαριστήσω τον γιατρό μου τον κ. Γκλιάτη για τον οποίο τα λόγια είναι περιττά και έκανε εξαιρετική δουλειά με την επέμβαση μου. Όπως και τους πολύ δικούς μου ανθρώπους που είναι σε κάθε στιγμή δίπλα μου. Η σκληρή δουλειά τώρα αρχίζει για την επάνοδο μου στον αγωνιστικό χώρο. Μια αναποδιά ήταν ένα εμπόδιο. Εμείς στον αθλητισμό έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε όλα αυτά με επιμονή και σκληρή δουλειά. Υγεία σε όλους και μακριά από κάθε τραυματισμό. Θα τα πούμε σύντομα ξανά μέσα στις 4 γραμμές».