Κεραυνός Αγ. Βασιλείου-ΠΑΕ Ατρόμητος: Με απόλυτη επιτυχία η παρουσίαση της συνεργασίας

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η παρουσίαση του πλάνου συνεργασίας του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών σε επίπεδο ακαδημιών.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του “Θ. Χρυσανθόπουλος” και με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων (θερμομέτρηση, μάσκες, αντισηπτικά κ.ά.), σύσσωμη η διοίκηση του Κεραυνού, το προπονητικό επιτελείο, γονείς και φίλοι του συλλόγου, παρακολούθησαν το πλάνο έτσι όπως το παρουσίασε ο υπεύθυνος του δικτύου σχολών του Ατρόμητου κ. Απόστολος Αποστόλου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Άγγελος Δανιήλ, το μέλος Σταύρος Θεοδωρόπουλος καθώς επίσης και εκπρόσωποι σωματείων της περιοχής μας. Μάλιστα, οι δύο προαναφερθέντες απηύθυναν και ένα σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας πως είναι ενθαρρυντικό να γίνονται τέτοιες προσπάθειες που έχουν στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες.

Η παρουσίαση του προγράμματος ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Κεραυνού κ. Βασίλη Χρυσανθόπουλο ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

“Ο Κεραυνός εδώ και πολλά χρόνια έχει αποδείξει με την παρουσία του στα γήπεδα της Αχαΐας πως επιθυμεί διαρκώς να προοδεύει και να κάνει κινήσεις που στόχο έχουν την αναβάθμιση του σε όλα τα επίπεδα. Αυτό ευελπιστούμε ότι θα πετύχουμε με τη συνεργασία μας με μία ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Μιλάμε για μία ΠΑΕ η οποία έχει δώσει μεγάλο βάρος στις αναπτυξιακές ηλικίες όλα αυτά τα χρόνια και αυτό ήταν το βασικό κριτήριο για εμάς έτσι ώστε να προχωρήσει αυτή η συνεργασία. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει ότι χρειάζεται από άποψη υποδομών με την τοποθέτηση του νέου τάπητα, με νέους χώρους και νέες παροχές για όλους τους αθλητές μας αλλά και τους γονείς τους”.

Στη συνέχεια, ο κ. Απόστολος Αποστόλου παρουσίασε μέσα από διαφάνειες σε προτζέκτορα όλα όσα προβλέπονται να γίνουν στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας. Στο πλευρό του κ. Αποστόλου ήταν ο κ. Σωτήρης Ρίζος προπονητής της Κ-15 της ομάδας του Περιστερίου και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης.

Τέλος, ο τεχνικός διευθυντής του Κεραυνού κ. Κώστας Σωτηρόπουλος παρουσίασε όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και στάθηκε στο κομμάτι της τεχνογνωσίας που αποκτά πλέον ο Κεραυνός από τη στιγμή που θα συνεργαστεί με μία ΠΑΕ που έχει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι των ακαδημιών.