“Κεραυνός”….γκρέμισε τον Παναιγιάλειο (photos)

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Παναιγιάλειος 2-1 (13′ Αγγελόπουλος, 27′ Τσάτος / 29΄ Μπούνας)

Διαιτητής : Ανδριανός (Κακαφώνης-Ζούλης)

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου ήταν ο θριαμβευτής του αγώνα με τον Παναιγιάλειο, αναγκάζοντας του Αιγιώτες στην πρώτη τους φετινή ήττα και γκρεμίζοντας τους από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου πλέον βρίσκεται ο Αετός Πατρών μετά την νίκη του επί του Άρη.

Στο 13’ λεπτό η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη άνοιξε το σκορ, όταν ο Ανδρέα Αγγελόπουλος ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ζαφειρόπουλου, με υπέροχο σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου, «πληγώνοντας» την ομάδα στην οποία έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της.

Η απάντηση του Παναιγιαλείου ήρθε στο 25’ λεπτό με την κεφαλιά του Χριστόπουλου να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Δασκαλάκη, ενώ στο 27’ λεπτό οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν από καλοεκτελεσμένο κόρνερ του Κούστα, ο αμαρκάριστος Τσάτος πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-0.

Οι Αιγιώτες κατάφεραν αν μειώσουν γρήγορα δύο λεπτά μετά, όταν στο σουτ που επιχείρησε ο Χριστόπουλος, ο Μπούνας μεσολάβησε και άλλξε την πορεία της μπάλας, ξεγελόντας τον Δασκαλάκη και γράφοντας το 2-1.

Στο 57’ λεπτό το καλό σούτ του Τσάτο έδιωξε σωτήρια ο Αθανασόπουλος, ενώ στο 60’ λεπτό και πάλι ο εξτρέμ του Κεραυνού απείλησε, αλλά ο Αθανασόπουλος του είπε εκ νέου «όχι».

Στο 74’ λεπτό ο Σκούτας απείλησε με σούτ που πέρασε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Δασκαλάκης μπλόκαρε νέο σούτ του ποδοσφαιριστή του Παναιγιάλειου, με το τελικό σφύριγμα του αγώνα να βρίσκει μεγάλο νικητή τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και τον Παναιγιάλειο να γνωρίζει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Δασκαλάκης, Μερτίκας (83′ Μανθόπουλος), Κασιώνης, Ροδόπουλος, Αγγελόπουλος, Τρίγκας, Μούτσα (90′ Φραγκουλάκης), Κούστα, Τσάτος, Πήλιουρας (59′ Τσάκας), Ζαφειρόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Αλ. Σπυρόπουλος-Μ. Λελούδας): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου (90′ Μπίτρας), Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος (59′ Σκούτας), Μπούνας, Κουραχάνης (74′ Νικολόπουλος), Μπελεζάκης (65′ Καφεντζής), Χριστόπουλος, Λιάτος.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό του Δημήτρη Σαρρή από την αναμέτρηση