Κεραυνός όνομα και πράγμα στην πρεμιέρα!

Σε ένα εντυπωσιακό και επεισοδιακό (από αγωνιστικής άποψης) παιχνίδι στο “Θ. Χρυσανθόπουλος” ο Κεραυνός κέρδισε με το ευρύ 5-3 τον Δαβουρλή στην πρεμιέρα του β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα όπως το δημοσίευσε η ομάδα του Αγίου Βασιλείου στην ιστοσελίδα της:

“Υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο “Θ. Χρυσανθόπουλος” η ομάδα μας ξεκίνησε με το δεξί στον β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας καθώς επικράτησε με το ευρύ 5-3 του Δαβουρλή Κ 92! 

Οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Λάγκη παρά τις σημαντικές απουσίες που προέκυψαν λίγα 24ωρα πριν το ματς (τραυματίες οι Ροδόπουλος, Α. Τρίγκας, Παπαχριστόπουλος) και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ με 0-2 βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να πάρουν μία σημαντική νίκη στην εκκίνηση του πρωταθλήματος που δίνει ψυχολογία και φυσικά τρεις πολύτιμους βαθμούς. 

Ο Δαβουρλής Κ’ 92 μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και αιφνιδίασε την ομάδα μας νωρίς με δύο γκολ του Κουμπουρλή στο 3′ και στο 17′. Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν γρήγορα στο ματς καθώς στο 21′ ο Κούστα με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-2. Στο 35′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι και χαμένη ευκαιρία για να διευρύνουν το μέχρι τότε προβάδισμα τους. Στο 40′ ο Κεραυνός έφερε το ματς στην ισορροπία όταν ο Πήλιουρας με όμορφη ατομική ενέργεια γύρισε στον Καραχανίδη που με σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-2. Πριν τη λήξη του πρώτου μέρους οι “κυανέρυθροι” έφεραν τούμπα το ματς με σουτ μέσα από την περιοχή του Ζαφειρόπουλου για το 3-2 που ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δαβουρλής κέρδισε πέναλτι στο 50′. Ο Κουμπουρλής όμως αστόχησε από την άσπρη βούλα και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και να πετύχει χατ-τρικ. Παρόλα αυτά, στο 58′ ο Σόντης ισοφάρισε για την ομάδα του σε 3-3 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. 

Με το ματς να είναι στην κόψη του ξυραφιού ο Κοτσιάι από πλευράς Δαβουρλή αποβλήθηκε στο 74′ και τρία λεπτά μετά ήρθε το 4-3 για τον Κεραυνό. Ο Ζαφειρόπουλος με πολύ μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Κοκοτσή ο οποίος δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα με αποτέλεσμα να έρθει το νέο προβάδισμα για την ομάδα του Λάγκη. 

Στη συνέχεια υπήρξε μία διακοπή λόγω της έντονης βροχόπτωσης που είχε ως αποτέλεσμα να βαρύνει ιδιαίτερα τον αγωνιστικό χώρο. Αφού ξεκίνησε ξανά το ματς, ο Κεραυνός πέτυχε και το 5-3 στην εκπνοή όταν ο Τρίγκας με φοβερή ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά και πάσαρε ιδανικά στον Καραχανίδη που από κοντά σκόραρε για το τελικό αποτέλεσμα. 

Συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Π. Λάγκης): Κατσαμπέκης, Μέρτικας (62΄ Σπαθής), Μπίρης, Κασσιώνης, Σταυριανόπουλος, Τρίγκας, Κούστα, Καραχανίδης, Πήλιουρας (72΄ Τσιάτο), Καρβούνης, Ζαφειρόπουλος.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ. ’92 (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Κλαφουντζής (82΄ Κοντομίχης), Κοτσιάι, Τελέγκος, Σπ. Πρέμπτος, Πολίτης (46΄ Κουλούρης), Κουμπουρλής, Σόντης, Μακρής, Κ. Πρέμπτος, Ανδρεοσόπουλος.”