Κερδίζει ή χάνει και πάει σπίτι του!

Η Πατρινή ομάδα μετά την αναπάντεχη ήττα που γνώρισε την Τετάρτη στην Πάτρα, είναι με τη πλάτη στο τοίχο και θα τα δώσει όλα προκειμένου να φτάσει στη κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα για να ισοφαρίσει σε 1-1 τα μεταξύ τους παιχνίδια με το Περιστέρι και όλα να κριθούν σε 3ο παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στην Πάτρα.

Να θυμίσουμε πως το Περιστέρι με την πρόσφατη νίκη του μέσα στην Πάτρα, έσπασε την αρνητική παράδοση που είχε φέτος καθώς ο Προμηθέας μετρούσε 2 στα 2 από την κανονική διάρκεια της Stoiximan Basketleague καθώς και τη νίκη στον τελικό του Super Cup. Η προετοιμασία του Προμηθέα ολοκληρώθηκε χθες χωρίς προβλήματα και o Μάκης Γιατράς υπολογίζει στους εξής:

Τζιάν Καβέλ, Τζέριαν και Τζεράι Γκραντ, Λούντζη, Μπαζίνα, Τανούλη, Βασιλείου, Κουρουπάκη, Γιαννόπουλο, Χριστοδούλου, Φορντ, Αγκμπελίζ, Δημήτρη Αγραβάνη και Γιάννη Αγραβάνη. Το παιχνίδι θα διευθύνουν ο διεθνής Παναγιώτης Αναστόπουλος (Αθήνας), ο Γιώργος Ανδρικόπουλος (Αθήνας) και ο Κυριακός Παντελίδης (Ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3!

«Η ομάδα ήταν ανέτοιμη πνευματικά και έχουμε δουλέψει για να το αλλάξουμε» είπε ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς και πρόσθεσε: «Αν πραγματικά θέλουμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε, θα το δείξουμε την Παρασκευή το βράδυ».