Κερδίζει, αλλά έχει ακόμα δρόμο ο Παναιγιάλειος

Χάρις στο τέρμα που πέτυχε ο νεαρός Χρήστος Ρούπας (υπό δοκιμή από την Κ-20 του Παναιτωλικού)  στο 63o λεπτό η ομάδα του Αιγίου νίκησε με σκορ 1-0 στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι την Δόξα Παραλίας. Ο Φάνης Γκέκας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, αλλά ακόμα έχει πολύ δουλειά, ώστε να χτίσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν επίσης δύο νέοι παίκτες που ενδιαφέρουν την αιγιώτικη ομάδα ο 21χρονος Ελβετός  μεσοαμυντικός Στήβεν Τοκάμ (αγωνιζόταν στην Κ-20 της Γιάνγκ Μπόις), και ο Δανός 24χρονος  μέσος Αλεξάντερ Αφούσι.

Ο Δανός ποδοσφαιριστής μάλιστα θα παραμείνει όλη την εβδομάδα μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Σεμπαστιάν Αφούσσι που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Οι  δίδυμοι Δανοί ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν στη Πορτογαλία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τη φανέλα της  Κουαρτερένσε, όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Μπεσσής (30′ Ιωαννίδης), Κουρτελέσης, Ραπτόπουλος, Μπούζντρα, Ροδόπουλος, Στίβεν Τοκάμ, Βαλλιάνος, Τζούνιορ, Χάμζα Κάρι, Λιάτος, Μπόρισιτς. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι Βίλλιος, Ρούπας, Αποστολής, Πλατυκώστας, Βλαχόπουλος, Φουφούνης, Χατζηαντωνίου, Δαλιάνης, Γλύνας, Αφούσσι, Μακρίδης.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Δόξας Παραλίας  για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στο μεταξύ μας παιχνίδι. Ευχόμαστε  στην ομάδα της Πάτρας  να πετύχει τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας».