Κερδίζει και ελπίζει η Α.Ε. Ροϊτίκων

Τον “δικο” της αγώνα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα δώσει η ομάδα των Ροϊτίκων με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος η την άνοδο εν συνεχεία από την διαδικασία των play off.

Αυτή την στιγμή το συγκρότημα του κ.Λαμπρόπουλου βρίσκεται στην 2η θέση με 33 βαθμούς στο -5 από τον πρωτοπόρο Αχαϊκό. Στο χθεσινό παιχνίδι τα Ροΐτικα από την αρχή της αναμέτρησης επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό, κατάφεραν να σκοράρουν νωρίς στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης και εν συνεχεία να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ.

Βέβαια στο 3ο λεπτό η Τριταία σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ οταν ο Μασούρας ύστερα από αντεπίθεση βρέθηκε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 9′ ο Καραχάλιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 25′ παράλληλο γύρισμα του Κακαφώνη με τον Αλεξόπουλο εξ επαφής να μην προλαβαίνει να κάνει επαφή με την μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Μπαλαλά,στην προσπάθεια του να “κρεμάσει” τον αντίπαλο πορτιέρο κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50′ τα Ροϊτικα σημείωσαν και 2ο τέρμα με δράστη τον Νίκο Μπουρλάκη με πλασέ εντός περιοχής.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αλεξόπουλος ουσιαστικά “αδράνησε” καθώς σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Στα τελευταία λεπτά της ομάδας η Τριταία ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαλαλά στο 83′ καθώς το σουτ του απο πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ. Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 92′ με κεφαλιά του Μπαζάρογλου.

Συνθέσεις :

ΑΟ Τριταίας (Φ. Φοής): Λαζαράτος, Μαργώνης, Μπομής, Αναστασόπουλος, Στούπας, Περδίκης (60′ Τσαμτσουρής), Μασούρας, Χριστόπουλος (46′ Νταφογιάννης), Μπαλαλάς, Κακαρούμπας, Αγοράκης (79′ Μπαζάρογλου).

Α.Ε. Ροϊτίκων (Θ.Λαμπρόπουλος): Χρυσοβιτσάνος, Δημητρόπουλος, Κολάι, Μαυροκέφαλος, Σκιαδαρέσης (65′ Μενύχτας), Καραχάλιος, Αναγνωστόπουλος (81′ Γεωργόπουλος), Αλεξόπουλος (74′ Γιαννόπουλος), Μπουρλάκης, Κακαφώνης, Αβραμόπουλος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς