Κερδίζει και μεταφέρει το άγχος στους άλλους η Α.Ε. Σταροχωρίου

Οι δύο νίκες απέναντι σε Aρόη (4-2) και Αναγέννηση Πατρών (1-0), έχουν αποβάλλει το περισσότερο άγχος και το βάρος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Μπάμπη Παπαγιάννη, οι οποίοι κατάφεραν με μία μεστή εμφάνιση σε κάθε παιχνίδι να πάρουν αυτό που ήθελαν, ένα σημαντικό εξάποντο δηλαδή, ενόψει της συνέχειας.

Αν καταφέρει να κάνει ένα 4/4, στα επόμενα παιχνίδια με Άτλαντα (15/3) και Φαραϊκό (18/3) τότε κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ, αφού απομένουν λίγες μόνο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Στο ματς κόντρα στην Αναγέννηση Πατρών την περασμένη Κυριακή υπήρξε τέλεια τακτική προσέγγιση απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα που «έτρεχε» ένα εκπληκτικό σερί νικών. Είναι ενδεικτικό ότι παρά τις απουσίες (Παντελής, Γεωργόπουλος, Γκολώνης) και των μόνιμων τραυματιών (Τσάκα, Καρπέτα), με λίγες λύσεις στον πάγκο (14αδα) οι «πράσινοι» πήραν μια μεγάλη νίκη.

Σημαντική συνεισφορά έχει ο τερματοφύλακας Κοντόγιωργας που επιστρατεύτηκε να βοηθήσει με την εμπειρία του. Αυτές οι νίκες μεταφέρουν το άγχος στους υπόλοιπους διεκδικητές της πεντάδας.