Κερδίζει και… τελειώνει o Παναιγιάλειος

Φωτογραφία: Κώστας Φαλτάκας

Αύριο, Κυριακή στις 14:30 ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Α.Ο. Τσιλιβή στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί́ χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, θα μεταδοθεί όμως διαδικτυακά από την ψηφιακή πλατφόρμα του Aigialeia ΤV.

Μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή Μίλτο Γκόφα, είναι ο τιμωρημένος Νίκος Καφεντζής και την βασική ενδεκάδα να ξεκινά λογικά πάνω στην προηγούμενη σύνθεση που είχε στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Πάμισο. Τεχνική ηγεσία και προπονητής τόνισαν στους παίκτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε καμιά περίπτωση να μην υποβαθμίσουν την αντίπαλη Ζακυνθινή ομάδα.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής με το Τσιλιβή, αλλά και στον στόχο που έχει η ομάδα ο Μίλτος Γκόφας τόνισε: «Όλα τα χρόνια που είμαι προπονητής πάντα με φοβίζουν τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι με το Τσιλιβή για να κερδίσουμε και πετύχουμε τον στόχο μας. Η νίκη στον Πάμισο μας άλλαξε τα δεδομένα και πλέον όλα είναι πιο ήρεμα. Πρώτος στόχος είναι η σωτηρία. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την νίκη, ώστε να σωθούμε γρήγορα και ότι άλλο έρθει».