Κινδυνεύει με βαριά καμπάνα παράγοντας του ΠΑΟ Βάρδας για ρατσιστική επίθεση κατά του Λόρι Κέρι!

Το ματς της Παναχαϊκής στη Βάρδα είχε ένταση και από τα πρώτα λεπτά και φαινόταν ότι θα κυλούσε σε όλη τη διάρκεια του με πάθος και θέληση για το αποτέλεσμα και από τις δύο πλευρές. Ενδεικτικό του τι έγινε στον αγώνα ήταν οι αρκετές στιγμές έντασης ανάμεσα σε παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων που όμως σε μία περίπτωση ξεπέρασαν τα επιτρεπόμενα όρια κάτι που μαρτυρά το φύλλο αγώνα.

Ο διαιτητής Καφκάς έχει αναγράψει στις παρατηρήσεις του τις κάρτες που έβγαλε σε αξιωματούχους των δύο ομάδων και μάλιστα η μία παρατήρηση “καίει” τον παράγοντα Παλούμπη του ΠΑΟ Βάρδας ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται έκανε ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Λόρι Κέρι! “Αλβανέ γ@@ω την Αλβανία σου“, είπε ο Παλούμπης στον Κέρι ο οποίος δεν απάντησε παρά το γεγονός ότι και αυτός είναι δυναμικός χαρακτήρας και κάποιες φορές ιδιαίτερα εκρηκτικός. Ο σκόρερ των δύο εκ των τεσσάρων τερμάτων της Παναχαϊκής διατήρησε την ψυχραιμία του κάτι που βοήθησε για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Μάλιστα, ένα αποτέλεσμα αυτού που είπε ο Παλούμπης, ήταν η έντονη αντίδραση του γυμναστή της Παναχαϊκής Αιμίλιου Βελλή που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα, όπως φυσικά και ο Παλούμπης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και όσα αναφέρουν οι κανονισμοί, ο παράγοντας του ΠΑΟΒ κινδυνεύει με βαριά καμπάνα, ακόμα και με 15 αγωνιστικές εκτός αγώνων, κάτι απολύτως λογικό καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, οι αρμόδιοι είναι αμείλικτοι.