Κινείται σε πολλαπλά μέτωπα ο Φαραϊκός

Στο Φαραί θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Θανάσης Νταγιούκλας μετά την επιτυχημένη περσινή πορεία. Στη φωτογραφία δίνει τα χέρια με το νέο διοικητικό ηγέτη του Φαραϊκού που έχει τη γνωστή τεχνική εταιρεία «ΑΤΕΚ» Υδραυλικά-Αποφράξεις, Άγγελο Σωτηρακόπουλο.

Παραμένουν στους «μπλε» και τη νέα σεζόν οι Απόστολος Βέρρας, Kώστας Μητρόπουλος, Χρήστος Βασιλείου, ενώ επιστρέφει μετά από πολύμηνο τραυματισμό ο αρχηγός, Θανάσης Μακρόπουλος. Μέλημα της διοίκησης και της τεχνική ηγεσίας είναι να κρατήσει και άλλους παίκτες από το περσινό ρόστερ και να ενισχυθεί, ώστε η ομάδα φέτος να κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Επίσης με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες η υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών (επικαιροποίηση) και η επίσημη έγκριση στοιχείων του Φαραϊκού στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Τέλος η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς της ομάδας: ΑΤΕΚ Σωτηρακόπουλος, ΚΡΕΟΣΥΣ Μαλλιώρης, Ελαστικά Βέρρας, Μύλοι Μπίτας, Trans Παπαλεξόπουλος (Φορτηγά), Μύλος Σωτηρακόπουλος και το βιβλιοπωλείο Λαβύρινθος που βοηθούν οικονομικά το σύλλογο.