«Κλέβει» τις εντυπώσεις η Α.Ε. Αιγίου

Το γκολ του Αλεξόπουλου από το 7ο λεπτό ύστερα από την πάσα του Εριόλ Αϊντίν, παρέμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα στο γήπεδο των Καμαρών, προσφέροντας στην Α.Ε. Αιγίου μια σπουδαία βαθμολογικά νίκη.

Αρκετές φάσεις στις δυο εστίες, οι περισσότερες για τους φιλοξενούμενους, που συνεχίζουν την αγωνιστική και βαθμολογική τους άνοδο.

Ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος με το χθεσινό του γκολ, που ήταν και το νικητήριο για την ομάδας της ΑΕΑ, έγινε έως τώρα ο μικρότερος σε ηλικία σκόρερ για τη τρέχουσα αγωνιστική χρονιά. Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού αγώνα ήταν η ότι αρχική εντεκάδα των νικητών είχε ως μέσο όρο ηλικίας τα 20,9 έτη!

Συνθέσεις:

Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Τσάκουλης, Έργκι, Ραυτόπουλος (71΄ Μιχαλόπουλος), Καρέλης, Νικολάου (63΄ Χριστόπουλος), Αναστόπουλος (63΄ Τζελάι), Ψυχογιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Κορδοτός (46΄ Αγγελάκης), Γλωσσίδης (88’ Κωνσταντινόπουλος).

Α.Ε. Αιγίου: Μερκούρης, Γκιζέλης, Μαραυγάκης (86΄ Ιατρόπουλος), Τσέλιος, Χρυσανθόπουλος, Ε. Αϊντίν, Αλεξόπουλος, Π. Δημόπουλος, Σανδραβέλης (70΄ Τσούνης), Α. Αϊντίν (89΄ Χρονόπουλος), Μπούζι (86΄ Μεντζελόπουλος).