«Κλειδώνει τετράδα» η Δόξα Παραλίας

ΣΚΟΡΕΡ: 30’ Βέρρας
ΔΟΚΑΡΙ: 26’ Νικολόπουλος

Την πιο σημαντική νίκη μέχρι την επόμενη πήρε η Δόξα Παραλίας χθες επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Τσουκαλεΐκων στο γειτονικό ντέρμπι, επικρατώντας με 1-0 στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων. Η ομάδα του Χρήστου Τσίκα έτσι θα περιμένει με πολύ καλή ψυχολογία το επόμενο Σάββατο την Αχαϊκή στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής.

Μοιρασμένο σχεδόν το πρώτο ημίχρονο με τη Δόξα να έχει πάντως δοκάρι με το Νικολόπουλο στο 26ο λεπτό και το γκολ με σουτ του Φιλοποίμην Βέρρα τέσσερα λεπτά αργότερα.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε εντελώς με τους γηπεδούχους να πιέζουν, να έχουν συντριπτική κατοχή μπάλας και δύο μεγάλες ευκαιρίες με Σολωμό και Μπίστιχα, αλλά το 0-1 να παραμένει έως το φινάλε που εδραίωσε στη 2η θέση το συγκρότημα της Παραλίας.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Α. Χαρακίδας): Σουτζόγλου, Βασιλόπουλος (46’ Παπαγιαννόπουλος), Κράγια, Κολλαιτης, Β. Τογατζής, Ζαφειρόπουλος (46’ Σολωμός), Κοτσίνης (59’ Μπίστιχας), Τζώλλας (66’ Γιωτόπουλος), Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Nάνος.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Τσίκας): Σμiγάδης, Βγενόπουλος (26’ Ντεμάι), Αγγελούσης, Λαζανάς, Νίκας, Α. Νικολόπουλος, Στάμος (65’ Σιδέρης), Κανελλακόπουλος, Βέρρας (69’ Κόκα), Φωτόπουλος, Τσιβγενίδης.