«Κλειδώνει» την άνοδο ο Παναιγιάλειος

Το τέταρτο και πιο καθοριστικό βήμα ανόδου θέλει να κάνει ο Παναιγιάλειος, την Τετάρτη (31/5 – 16:00) στο δημοτικό στάδιο Αιγίου κόντρα στον Παλληξουριακό, για την πέμπτη «στροφή» των μπαράζ με τελικό προορισμό την Γ΄ Εθνική.

Οι «μελανόλευκοι» που έχουν κάνει το ρεπό τους και το απόλυτο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στα μπαράζ (τρία στα τρία), έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της ανόδου δύο «στροφές» πριν το φινάλε, στο… σπίτι τους μαζί με τους φιλάθλους τους. Και αυτό διότι σε ενδεχόμενη κατάκτηση της νίκης θα έχουν συγκεντρώσει 12β., οι οποίοι θα τους δίνουν τη δυνατότητα προαγωγής στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Ωστόσο για να κατακτηθεί το τέταρτο συνεχόμενο «τρίποντο» ο Παναιγιάλειος υποχρεούται να δείξει αγωνιστικό πρόσωπο, ανάλογο των προηγούμενων νικηφόρων παιχνιδιών. Επιβάλλεται να είναι σοβαρός, πειθαρχημένος και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψει στους νησιώτες, που έρχονται στο Αίγιο με φιλοδοξίες, ούτε καν να σκεφτούν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι θετικό στο Αίγιο.  

Στο αγωνιστικό μέρος η μίνι προετοιμασία της Αιγιώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Ο Θόδωρος Ανδριόπουλος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού στα πλάνα του μπορεί να συμπεριλάβει και τον Μιχάλη Σπανό που εξέτισε τιμωρία μιας αγωνιστικής. 

Η βαθμολογία (Σε 4 αγώνες)
1 Παναιγιάλειος 9 (8-3)
2 ΠΑΟ Βάρδας 7 (6-3)
3 Αμυκλιακός 6 (3-1)
4 Εράνη Φιλιατρών 6 (10-5)
5 Παλληξουριακός 6 (4-3)
6 ΑΟ Λεβάντε 1 (3-12)
7 Λεωνίδιο 0 (2-9)