«Κλειστό» ματς στο Μόναχο

Μάθε τα πάντα για τους αγώνες ημέρας για στοίχημα

Φτάσαμε αισίως στην τελευταία ημέρα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και το πρόγραμμα μας αποζημιώνει, καθώς σήμερα θα παίξουν στο «Αλιάνζ Αρένα» του Μονάχου δυο από τα φαβορί για την κούπα, η Γερμανία με τη Γαλλία.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο ματς, καθώς καμία εκ των δυο δεν έχουν δεδομένη τη θέση τους στους «16», τη στιγμή που στον 6ο ομίλου του… θανάτου, υπάρχει και η κάτοχος του τροπαίου, Πορτογαλία.

Γαλλία: Για πολλούς, η Γαλλία μπαίνει στη μάχη του Γιούρο σαν το μεγάλο φαβορί και αν κάποιος ρίξει μια ματιά στο ρόστερ των «τρικολόρ» καταλαβαίνει το λόγο που γίνεται αυτό. Μιλάμε για την Παγκόσμια πρωταθλήτρια, μια ομάδα που είναι καιρό μαζί, έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και 9 χρόνια και συν τοις άλλοις, θα έχει και τον Καρίμ Μπενζεμά στην επίθεση. Αρχικός στόχος είναι μια επίδειξη δύναμης στον όμιλο, εκεί όπου ψάχνει την πρώτη θέση, με το πρώτο ματς στο Μόναχο να είναι ίσως το πιο δύσκολο. Ο Ντεσάμπ δε θα έχει απουσίες και μένει να δούμε το σχήμα που θα «κατεβάσει» στην πρεμιέρα.

Γερμανία: Με το πλεονέκτημα της έδρας θα παίξει στον όμιλό της η Γερμανία, κάτι που από μόνο του δίνει στα «πάντσερ» τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους «16», τη στιγμή που μαζί τους θα παίξουν μεγάλες Ευρωπαϊκές δυνάμεις όπως η Γαλλία και η Πορτογαλία. Ο Λεβ θα είναι για τελευταία φορά στον πάγκο των Γερμανών και όλοι ευελπιστούν σε μια πολύ καλή πορεία, μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο πριν 3 χρόνια. Το ρόστερ είναι πολύ ισχυρό, υπάρχει εμπειρία και ταλέντο, ενώ η πολύ μεγάλη πρεμιέρα θα τους βρει απέναντι στους Γάλλους, που έχουν ανάλογες φιλοδοξίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το πιο μεγάλο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής – μακράν – γίνεται στο Μόναχο, ανάμεσα σε δυο ομάδες που θέλουν να φτάσουν μέχρι τέλους. Γερμανοί και Γάλλοι δύσκολα θα μπουν σε διαδικασία ρίσκων στην πρεμιέρα, θα πάμε με το under 2.5 στο 1.75 της Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)