Κοντά στον Ηρόδοτο πρώην “κοκκινόμαυρος”!

Ο Ηρόδοτος ψάχνει προπονητή μετά την φυγή του Θωμά Στρατου και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα είναι στην πρώτη επιλογή των Κρητικών!

Στο παρελθόν είχε βρεθεί στο προπονητικό τιμ της Ξάνθης δίπλα στον Λουτσέσκου. Από το 2018 που ήταν στο Αγρίνιο είχε διετελέσει ως τεχνικός σύμβουλος και σκάουτερ στις υποδομές, βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα, προπονητής της Κ19. Επίσης μετά τη φυγή του Μάκη Χάβου και είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός για δύο παιχνίδια.

Το grandsport συνομίλησε με τον Βραζιλιάνο προπονητή και παλαίμαχο της Παναχαϊκής, και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ηροδότου για την συνεργασία τους, ενώ και ο ίδιος έδειξε θετικός στο να φορέσει την φόρμα του προπονητή στον Ηρόδοτο, έχοντας μαζέψει ήδη αρκετά… στοιχεία της ομάδας.

Για το ενδιαφέρον του Ηροδότου: «Υπάρχει ένα ενδιαφέρον από την ομάδα του Ηροδότου. Σήμερα θα έχουμε μια σημαντική συνάντηση με τον πρόεδρο για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας».

Για το πως βλέπει ο ίδιος το ενδιαφέρον: «Εγώ είμαι θετικός στο να έρθω στο Ηράκλειο και να καθίσω στον πάγκο του Ηροδότου. Βλέπω ότι γίνεται δουλειά και υπάρχει προοπτική στον σύλλογο, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν από την συνάντηση που θα γίνει».