Κοπή πίτας για τις “Κ”, καλό πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό

Μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα η Κ19, Κ16 και η Κ14 της Παναχαϊκής πραγματοποίησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και συγκεκριμένα στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη», το απόγευμα της Παρασκευής, όπου το παρών έδωσαν μέλη της διοίκησης, η τεχνική ηγεσία καθώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές και υπεύθυνοι τμημάτων της «Κ» αλλά και της πρώτης ομάδας.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι συμβουλές από τον Διοικητικό ηγέτη της ομάδας, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές προς τους μικρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές , σε οικογενειακό κλίμα και με πολύ καλή διάθεση. Η Διοίκηση της ΠΑΕ επεφύλασσε μάλιστα μια έκπληξη στους ποδοσφαιριστές της «Κ». Να έχει ο καθένας τους από μια μικρή συνάντηση με όποιον ποδοσφαιριστή της πρώτης ομάδας επιθυμεί.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες ενώ τυχερός της βραδιάς ήταν ο Κοσμόπουλος Αντώνης από την Κ19.

Καλή εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό

Η Κ-16 της Παναχαϊκής αντιμετώπισε το Σάββατο την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στο γήπεδο Ποδοσφαίρου ΣΕΦ, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος “Attica Soccer” με τελικό αποτέλεσμα 0-0.

Παναχαϊκή (Ράντος): Τσιρίνης, Παρασκευόπουλος, Βεντουρής, Βαγενάς, Σταθόπουλος, Βατής (80′ Τόγιας), Ξένος, Διαμαντόπουλος, Βερβίτας, Ντεντόπουλος (80′ Βελίγκος), Αθανασίου (70’Κοσμόπουλος).

Η Κ14 της Παναχαϊκής αντιμετώπισε επίσης το Σάββατο την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στο γήπεδο Ποδοσφαίρου ΣΕΦ, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος “Attica Soccer” με τελικό αποτέλεσμα 1-0.

Παναχαϊκή (Ράντος): Αναστασόπουλος, Τσιρίνης Περ., Βιανέλο, Τσιρίνης Παν. ,Κούλος, Χριστοδουλόπουλος,Σπαλιάρας, Κορφιάτης, Παπακωνσταντίνου, Μπραντάν, Σχοινάς. Η Κ-19 για αυτή την εβδομάδα είχε ρεπό.