Κράτησε τους παίκτες, έρχονται και μεταγραφές!

Η Αναγέννηση Πατρών (φώτο αρχείου) έχει ξεκινήσει δυναμικά τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας περιόδου καθώς η διοίκηση κράτησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ. Έτσι η ομάδα του Λαδόπουλου έχει σχεδόν πλήρες έμψυχο δυναμικό, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις μεταγραφών.

Κάτι που σημαίνει ότι το συγκρότημα του Χρήστου Δελδήμου θα είναι ενισχυμένο έτσι ώστε να φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα για το νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Κάποια ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Γιώργου Πετρόπουλο (από Αχαϊκή), Αντώνη Ζαφειρόπουλου και Θόδωρου Καραχάλιου (από Αστέρα Τσουκαλεΐκων), όπως και των Κοτσανόπουλο, Μπάτραλη, Διαμαντόπουλου, παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε ο Δελδήμος στον Πείρο.

H Aναγέννηση Πατρών εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι προχώρησε στην απόκτηση του επιθετικού, Νίκου Διαμαντόπουλου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει τη μεταγραφή του Νίκου Διαμαντόπουλου, ο οποίος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου και έχει άμεση σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα».

Επίσης, η διοίκηση ανακοίνωσε ότι συνεχίζουν στην ομάδα οι: Θύμιος Αργυρόπουλος, Γιώργος Ξυπολιάς, Αποστόλης Γκοτσόπουλος, Χρύσανθος Αλποχωρίτης, Χρήστος Τζελέπης, Γιώργος Κατσιάδας, Βαλάντης Πετρακόπουλος, Ιάσονας Ρόντος, Μάριος Παντιώρας και Παναγιώτης Φραντζής.