Κρίνεται σήμερα το ζευγάρι του φετινού τελικού

Αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, αφού θα διεξαχούν οι δύο ημιτελικοί, οι οποίοι και θα βγάλουν το ζευγάρι του φετινού τελικού της διοργάνωσης.

Στις 16.00 στο “Α. Κάνιστρας” θα κοντραριστούν η Αναγέννηση Ψαθοπύργου με τον ΑΠΣ Πάτραι, με διαιτητή της αναμέτρησης τον Αλέξανδρο Φωκά.

Η τυπικά γηπεδούχος Αναγέννηση Ψαθοπύργου έφτασε στα ημιτελικά κερδίζοντας κατά σειρά Απόλλων Συνοικισμού (1-6), Αετό Ρίου (2-5), και Αετό/Αστραπή (1-3) και διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία της την είσοδο της σε έναν τελικό.

Αντίθετα ο ΑΠΣ Πάτραι απέκλεισε κατά σειρά τους Δόξα Παραλίας (1-3), Αστέρα Τσουκαλείκων (1-2), Πήγασο (1-3) και Παννμοβριακό (0-2) και διεκδικεί για 10η φορά την είσοδο του σε τελικό, έχοντας μάλιστα 7 κατακτήσεις στον θεσμό.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, ο τυπικά γηπεδούχος Διαγόρας Βραχνεϊκων θα αντιμετωπίσει στο “Α. Κάνιστρας” στις 20.00 τον Άρη Πατρών, με διαιτητή τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ο Διαγόρας για να φτάσει στα ημιτελικά απέκλεισε κατά σειρά τους Ατρόμητο Λάππα (3-5), Αιγείρα/Ακράτα (0-3) και Θύελλα Πατρών (0-1), ενώ διεκδικεί την είσοδο του για 4η φορά στον τελικό, ώστε να υπερασπιστεί και τον τίτλο που κατέχει, έχοντας συνολικά 3 τρόπαια σε ισάριθμους τελικούς.

Ο Άρης Πατρών απέκλεισε κατά σειρά τους Δία Σαραβαλίου (4-1), Κεραυνό Αγίου Βασιλείου (3-0), Λιμνοχώρι (0-1), Ατρόμητο Πατρών (2-1) και θέλει να περάσει για 14η φορά σε τελικό, έχοντας συνολικά 7 κατακτήσεις.

Παρατηρητές στους αγώνες θα είναι οι Σταύρος Θεοδωρόπουλος και Χάρης Ιωάννου.