Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Κρατάει τον βασικό κορμό και τον προπονητή ο ΑΟ Αιγίου 2019

Με τον Λεωνίδα Κατσαρέλια στην τεχνική ηγεσία, θα πορευτεί και την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας ο ΑΟ Αιγίου.

Ένας παιδί “διαμάντι” στον χώρο, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει για 4 χρόνια από τον Παναιγιάλειο στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής, ενώ έχει αγωνιστεί σε Λαμία, Εθνικό Κατερίνης και Ακράτα, πριν πάρει την απόφασει να γίνει προπονητής.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να είναι στο ρόστερ της ομάδας και την νέα χρονιά, αφού ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον σύλλογο οι Κώστας Τσέλιος, Θοδωρής Ραμπαβίλας, Ανδρέας Μπιρμπίλης, Γιώργος Δορλής, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Τζούλιο Μούτσα και Γιάννης Μπακιρτζόγλου.

Μεγάλο βάρος φυσικά στον σύλλογο έχει δοθεί και στο νέο αθλητικό κέντρο, αφού ο έμπνευστης και δημιουργός αυτής της ομάδας Χρήστος Παρασκεύοπουλος (παλαίμαχος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε Πανηλειακό, Παναχαϊκή, Αναγέννηση Άρτας και Παναιγιάλειο), έχει κάνει ήδη τις ενέργειες ο Αιγιώτικος σύλλογος να έχει το δικό του “σπίτι”, το οποίο έχει φτάσει στο 70% της ολοκλήρωσης, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι έτοιμος και στα τέλη Ιουλίου να αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι κτιριακές εργασίες αλλά και η τοποθέτηση του φωτισμού γηπέδου.

Το αθλητικό κέντρο Θα διαθέτει ένα γήπεδο 9χ9 με διαστάσεις 76×54, το οποίο θα χωρίζεται σε 2 γήπεδα 7Χ7 διαστάσεων 52×38.