Κρούσματα κορονοϊού σε δύο ομάδες της Γ΄ Εθνικής

«Οι προπονήσεις και οι αγώνες του αντρικού τμήματος αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας”.

Με αυτή την ανακοίνωση ο Αγροτικός Αστέρας ενημέρωσε επίσημα για την προσωρινή παύση δραστηριοτήτων, λόγω κρουσμάτων Covid-19. Ήδη υπήρξε επίσημη ενημέρωση με έγγραφο και προς την ΕΠΟ, που είναι πλέον πολύ πιθανό να αναβάλλει το προγραμματισμένο για την Κυριακή ντέρμπι με τον Ποσειδώνα στη Μηχανιώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epsm24, επτά κρούσματα αφορούν παίκτες του ρόστερ των “πράσινων” και άλλο ένα σε στέλεχος της ομάδας του Ευόσμου. Θυμίζουμε πως βάσει πρωτοκόλλου, η αναβολή αποφασίζεται όταν υπάρξουν άνω των πέντε κρουσμάτων.

Κρούσματα και στον Παναγρινιακό, μετά από self test!

Συρροή κρουσμάτων Covid-19 έχει προκύψει στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναγρινιακού σύμφωνα με το agrinionews.gr.

Ειδικότερα, προ της αναμέτρησης με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, την Μεγάλη Τετάρτη, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, προέκυψε από τα προβλεπόμενα βάσει πρωτοκόλλου rapid tests ένα θετικό δείγμα.

Ακολούθως, παίκτες και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν τόσο σε μοριακά tests την Μεγάλη Πέμπτη, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται. Ωστόσο, ορισμένοι υποβλήθηκαν και σε self test από τα οποία έχουν προκύψει μέχρι στιγμής πάνω από πέντε κρούσματα.