Κυνηγάει το μεταγραφικό “μπάμ” ο Προμηθέας

Το χτίσιμο του νέου Προμηθέα συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θέλει να παρουσιαστεί δυνατή και ενισχυμένη την ερχόμενη σεζόν, παρουσιάζοντας εικόνα διαφορετική σε σχέση με την ομάδα που είδαμε την περασμένη σεζόν.
Κάτι που φαίνεται και στις κινήσεις που έχουν γίνει, ιδίως στην ξένη αγορά. Ο Τρέβις Σίμπσον έμεινε στην Πάτρα και τη νέα σεζόν, ο Άντονι Κάουαν τζούνιορ έπειτα από εξαιρετική σεζόν στον Άρη θα μετακομίσει στην Πάτρα, ενώ σε αυτούς θα προστεθούν οι Αρνόλντας Κουλμπόκας και Ντι Τζέι Φάντερμπερκ, που για πρώτη φορά θα βρεθούν στη χώρα μας.

Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν σταματούν εδώ όμως, μιας και οι Προμηθείς φορτσάρουν για να κλείσουν το ρόστερ τους το συντομότερο δυνατό. Σημαντική είναι η κίνηση που θα γίνει στην περιφέρεια, με τον μεγάλο στόχο της ομάδας από την Πάτρα να ακούει στο όνομα Τζο Γιανγκ.

Ο Προμηθέας έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 30χρονου άσου, ο οποίος έχει θητεία στο ΝΒΑ, έχοντας φορέσει τη φανέλα των Ιντιάνα Πέισερς από το 2015 έως το 2018. Μάλιστα η ομάδα από την Ιντιάνα τον είχε επιλέξει στο νο.43 στο Draft του 2015.

Ο Γιανγκ είναι απόφοιτος του Όρεγκον και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στους Birmingham Squadron, θυγατρική ομάδα των Νιου Όρλινς Πέλικανς, μετρώντας 19 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ κατά μέσο όρο.