Κυπελλούχοι Δυτικής Αττικής “πρώην” της Παναχαϊκής!

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, ο Πανελευσινιακός λύγισε τον Εθνικό Πανοράματος στον τελικό και στέφθηκε για 2η φορά Κυπελλούχος Δυτικής Αττικής. Η ομάδα της Ελευσίνας επικράτησε 2-0 του πρωτάρη σε τελικό αλλά ανταγωνιστικού για ένα ημίχρονο, Εθνικού Πανοράματος και σήκωσε στη Μαγούλα το τρόπαιο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Ελευσίνας ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, Ανδρέας Αντωνακόπουλος που ήταν δημιουργός και σκόρερ της αναμέτρησης.

Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Μουράτ Σεροπιάν γνωστός από το πέρασμά του από τον πάγκο των Πατρινών πριν μερικά χρόνια. Ο Εθνικός παρουσιάστηκε αρκετά ψυχωμένος, είχε δύο καλές ευκαιρίες στο α’ μέρος αλλά είδε την ποιότητα του αντιπάλου του να κάνει τη διαφορά στην επανάληψη.

Ο Μουράτ Σεροπιάν έκανε μερικές αλλαγές και μέσα σε τέσσερα λεπτά η ομάδα του πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Αντωνακόπουλος στο 60′ και ο Σεκούμπα στο 64′ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας τον τίτλο στον Πανελευσινιακό.

Συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ (προπονητής Γιώργος Αδάκτυλος): Κολιάκης, Ζεινετίδης(88′ Βασίλης), Τζανέτος,Πουλικίδης, Παναηλίδης(73’Παπαδιώτης), Μιχαηλίδης(46′ λόγω τραυματισμού Ανδριώτης), Τσουτσάνης, Γεγές, Μανασίδης Αν, Κατσίκης(88’Καλαμούτσος), Γεωργιάδης(79’Μανασίδης Ν).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο (προπονητής Μουράτ Σεροπιάν): Νικολάκης, Μανταμαδιώτης, Λάμπρου, Σιδηρόπουλος, Ανδριόπουλος, Μουσκάι(46′ Ερρέρα), Μπούσης(68′ Μαρής), Λαζαρίδης(68’Ξενοπανάγος), Αντωνακόπουλος(79’Καραγιάννης), Σεκούμπα, Τσακίρης(73′ Ταμπουρατζής).