Κυπελλούχοι Ζακύνθου οι Πατρινοί, Μασούρας – Ντούκας

Σε μια άνετη κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου έφτασε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, που δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει επί της Θύελλας Αμπελοκήπων με το ευρύ 5-0, στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που έγινε στο γήπεδο του Μαχαιράδου.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη πιστοποίησε την ανωτερότητά της, αφού ως γνωστό αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, εν αντιθέσει με τη Θύελλα που βρίσκεται μια κατηγορία πιο χαμηλά (Α’ τοπική) και σε αγωνιστική απραξία τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να μη φανεί ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ήταν ο 18ος τίτλος κυπέλλου για τη μεγάλη ομάδα του νησιού σε σύνολο 35, με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος να επιστρέφει στις κούπες μετά το 2006 όταν και είχε κατακτήσει τον τελευταίο του τίτλο στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Στην ομάδα της Ζακύνθου αγωνίζονται και οι Πατρινοί, Νίκος Μασούρας και Νίκος Ντούκας οι οποίος πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά το τρόπαιο που κατέκτησε η ομάδα τους, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Γκάρας (73′ Φιλιάς), Γουσέτης (73′ Τελέν), Μασούρας (60′ Φυτόπουλος), Νόνης, Μούστα Κ., Σούρμπης (46′ Κολυβάς), Παπαδόπουλος Αν., Γεωργακόπουλος, Μαρούδας, Κάρδαρης Κ., Μεταξάς (λ.τρ. 50′ Περιστέρης)
Πάγκος: Ντούκας, Σιμιστήρας, Τάντιτς, Πέττας.

Θύελλα Αμπελοκήπων (Ντίνος Τσουράκης): Διαμαντής Λ. (57′ Ταμαρέσης), Παπαδόπουλος Κ., Τσίνα, Αγγελίδης, Κομιώτης Αλ. (57′ Τζιαφέρης), Φελίπε Αλμέιδα Λόπεζ, Κυριάζος (41′ Ψάρρης), Αβντιλάρι, Καψάσκης, Κακολύρης, Κάρδαρης Θ (46΄Παπαδάτος).