Κυπελλούχοι Μεσσηνίας οι Γραμματικόπουλος – Κυριαζόπουλος

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου κυπελλούχος Μεσσηνίας για πρώτη φορά στην ιστορία του κόντρα στην αξιόμαχη Μεθώνη με σκορ 2-1, σε έναν αγώνα που θα θυμόμαστε περισσότερο για τον… κοροναϊό, αφού το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Στην ομάδα της Μεσσηνίας αγωνίζονται δύο πατρινόπουλα. Ο λόγος για τους Γιώργο Γραμματικόπουλο και Γιώργο Κυριαζόπουλο που σήκωσαν ακόμα μία κούπα. Ο «Πέπε» αγωνίστηκε βασικός και αναντικατάστατος, σηκώνοντας το Κύπελλο για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Γιώργος Γραμματικόπουλος, μετρά στο ενεργητικό του 5 κατακτήσεις σε 6 προσπάθειες. Το 2016 το “τανκ” από την Αχαΐα με δικό του τέρμα έκρινε τον τελικό της Μεσσηνίας, χαρίζοντας τότε στον Τσικλητήρα Πύλου το δεύτερο του σερί τρόπαιο κόντρα στον Πανθουριακό (1-0).

Επιπροσθέτως, έχει παρευρεθεί σε τέσσερις τελικούς της Ε.Π.Σ. Αχαΐας με τις φανέλες των Τριταιϊκού και Ατρόμητου Λάππα και σ’ έναν της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας με την φανέλα του Τηλυκράτη Λευκάδας.

Ανάλογη περίπτωση αποτελεί ο Γιώργος Κυριαζόπουλος με 5 κατακτήσεις, εκ των οποίων η μία εντός Μεσσηνίας. Ο “Πέπε” έχει παίξει συνολικά σε 6 τελικούς. Το 2016 σήκωσε την “κούπα” ως ποδοσφαιριστής του Τσικλητήρα Πύλου με συμπαίκτη τον Γιώργο Γραμματικόπουλο.  Στην Αχαΐα αγωνιζόμενος σε Ατρόμητο Λάππα, Διαγόρα Βραχνεΐκων (πρόπερσι) και Ατρόμητο Πατρών (πέρυσι), πρόσθεσε στο… παλμαρέ του 4 ακόμα τρόπαια.

Στο Διαβολίτσι αγωνίζονται και δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Ο λόγος για τον Αργεντίνο Νίκολας Βιγιαφάνε που είχε περάσει από τον σύλλογο το 2014 και τον Γιάννη Σεντεμέντε που είχε αποκτηθεί επίσης τον Ιανουάριο της ίδιας χρονιάς από την Βέροια.