Κυπελλούχος Λασιθίου ο B. Xριστόπουλος!

Ο Άγιος Νικόλαος επικράτησε 4-0 της Νίκης Σητείας και κατέκτησε το τρόπαιο. Στην ομάδα του Λασιθίου αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο και ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής, Βασίλης Χριστόπουλος που έχει περάσει από Παναιγιάλειο, Διαγόρα Βραχνεΐκων και Πανμοβριακό.

Ο ΑΟΑΝ ήταν καταιγιστικός στην επανάληψη στον 39ο τελικό «Γιάννης Δρακωνάκης» στο «Βουζουνεράκειο» και πήρε τον τίτλο. Η ομάδα του Νίκου Σουργιά ήταν εξαρχής το φαβορί και απέδειξε την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από ένα… στείρο πρώτο ημίχρονο, ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-0 στο 58’ και ο Νοκάι πέτυχε το 2-0 στο 65’. Ο Αυγουστάκης σημείωσε το 3-0 στο 75’ και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παπαδόπουλος ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Συνθέσεις:

ΑΟΑΝ: Δερμιτζάκης, Δολαψάκης, Αυγουστάκης, Τσανάι, Πλουσής, Φουκαράκης (82΄ Μάριο Πάγια), Κίτος, Μηνάς (82΄ Αντόνιο Πάγια) Τζιλάι (77΄ Μαυρής), Νοκάι (67΄ Χριστόπουλος), Μάριος Παπαδόπουλος (82΄ Κουτούζος).

Νίκη Σητείας: Βασιλειάδης, Χρ. Κουρίνος, Σπυριδάκης, Τουτουδάκης, Τοψιδέλης, Δεμερτζής (77΄ Σταύρος Παπαδόπουλος), Πετάσης, Γιαννικάκης, Χρυσοφάκης, Τσαλαμπούνης, Γιακουμάκης (61΄ Μπαρμπόσα).