Κόκκινο» από ΕΠΟ σε Παναιγιάλειο για δύο δελτία

Μπορεί οι ενέργειες και οι διορθώσεις που είχαν κάνει στον Παναιγιάλειο για την έκδοση των δελτίων των Στιβ Τοκάμ και Άτι Τσιμπουέζε, να έφερναν μια αισιοδοξία για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Γαστούνης, μπορεί τα ρεπορτάζ να ανέφεραν ότι όλα θα πάνε καλά, ωστόσο κατά τα φαινόμενα, τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι.

Όπως αναφέρουν πηγές από το Αίγιο, η ΕΠΟ εισέπραξε αρνητική απάντηση στο αίτημα για χορήγηση άδειας από την Ομοσπονδία της Ελβετίας ώστε να εκδοθεί το δελτίο του Στιβ Τοκάμ. Ο λόγος είναι ότι ο παίκτης ανήκε σε επαγγελματική ομάδα μέχρι την 1η Ιουλίου 2021 και ο Παναιγιάλειος κίνησε διαδικασίες έκδοσης δελτίου του για ποδοσφαιριστή με ερασιτεχνικό στάτους. Η Ομοσπονδία της Ελβετίας ήταν αρνητική σε έκδοση του letter of clearance, μπλοκάροντας ουσιαστικά την έκδοση δελτίου του από την ΕΠΟ και υποχρεώνοντας τον Παναιγιάλειο να ελπίζει μόνο μέσω αίτησης θεραπείας.

Αντίστοιχα, χωρίς δελτίο και κατ΄ επέκταση δικαίωμα να παίξει, μένει και ο Νιγηριανός Άτι Τσιμπουέζε, ο επιθετικός που αποκτήθηκε πρόσφατα, αλλά κατά τα φαινόμενα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ποτέ στην Ελλάδα, επειδή λείπουν μια σειρά από απαραίτητα έγγραφα. Στον αντίποδα, αισιοδοξία υπάρχει ότι θα εκδοθεί το δελτίο του Σκούτα και θα προλάβουν να το πάρουν στα χέρια τους, καθώς αυτή τη στιγμή ο Φάνης Γκέκας στη διάθεσή του για το παιχνίδι στη Γαστούνη, έχει μόνο 16-17 παίκτες, καθώς υπάρχουν και οι δυο τραυματίες, των οποίων δεν είναι βέβαιη η συμμετοχή. Ο Σκούτας, ανήκε στην περσινή δύναμη της ομάδας, ωστόσο δεν είχε γίνει επανέκδοση του δελτίου του.