Κόλλησαν στο “Χ” Αστέρας Μιντιλογλίου και Ατρόμητος Λάππα

Διαιτητής: Ανδριανός

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασαν Αστέρας Μιντιλογλίου και Ατρόμητος Λάππα καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Άξιο αναφοράς είναι πως και οι δύο ομάδες είναι αήττητες στο φετινό πρωτάθλημα αφού διανύουν εξαιρετική πορεία και ειδικά ο Αστέρας Μιντιλογλίου καθώς στηρίζεται σε πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος δείχνει πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία αφού διαθέτει εξαιρετικό σύνολο και μία από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας θα ταξιδέψει στην Λακκόπετρα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, ενώ ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Περιβόλα στο ντέρμπι της αγωνιστικής καθώς σε περίπτωση νίκης θα πιάσει την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ (Α. Μπανταδάκης): Τζούρας, Λιβέρης, Παρασκευόπουλος, Αγκαράι, Μαυροκέφαλος, Χόρτης, Καραπίτσος, Φ.Πλέγας(83’Φωτάκιας), Β.Μπαλασόπουλος, Ν.Μπαλασόπουλος, Π.Πλέγας (88’Τσαλαμηδάς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ (Γ. Αγγελόπουλος): Β.Αγγελόπουλος, Γκοτσούλιας,Καραβίδας, Ορλώφ, Κατριμπούζας, Φραγκούλιας, Κωστόπουλος, Παναγόπουλος, Γ.Αγγελόπουλος, Διονυσόπουλος, Λ.Αγγελόπουλος.