Κόντρα σε γνώριμα πρόσωπα η Παναχαϊκή

Με αφορμή την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Διαγόρα Ρόδου και Παναχαϊκή, βρήκαμε παίκτες που έχουν αγωνισθεί τόσο στην ομάδα «του νησιού των ιπποτών», όσο και στους «κοκκινόμαυρους».

Κοινά πρόσωπα, σε αγωνιστικό επίπεδο στα φετινά ρόστερ των δύο ομάδων υπάρχουν από την πλευρά του Διαγόρα. Πρόκειται για τους Κώστα Ρουγκάλα, Παναγιώτη Λινάρδο, Χρήστο Κοντοχρήστο, Μιχάλη Μπαστακό.

Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα αγωνιζόταν και ο Γιάννης Μπουρλάκης που έχει φορέσει τη φανέλα και της Παναχαϊκής.

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων

Στο ρόστερ του Διαγόρα βρίσκονται επίσης ο Πατρινός ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Σμυρλής (γιος του Πέτρο Σμυρλή παράγοντα του Ατρόμητου Πατρών), ο Αιγιώτης Δημήτρης Σανδραβέλης (με μεγάλη θητεία στον Παναιγιάλειο) και ο Θανάσης Δημήτρουλας (από Παναθηναϊκό με καταγωγή από το Λευκάσιο-Φίλια Καλαβρύτων)

Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ο Μανώλης Σπυριδάκης, Βασίλης Μουκίδης, Μάριο Μπρέσκα, Ηλίας Σολάκης, Νικήτας Μαλλιάκας, Αμπίλιο Νέβεζ, Μάριο Γκούρμα, Στράτος Χιντζίδης και άλλοι.