Κώστας Κρεμμύδας: «Εμείς δεν αλλάζουμε στάση ως Παναχαϊκή»

Εκεί που όλα έδειχναν πως δεν θα συνεχιστεί το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 λόγω της πανδημίας, μετά την προχθεσινή τηλεδιάσκεψη των 12 ΠΑΕ, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και όλα δείχνουν πως είναι πιθανό να έχουμε πάλι δράση και να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Αυτή η μεταστροφή αρκετών ομάδων έχει να κάνει με δύο βασικούς λόγους.

Ο πρώτος είναι το οικονομικό αφού η οποιαδήποτε επιστροφή στο γήπεδο θα γίνει μόνο αν καταβληθούν οι υπόλοιπες δόσεις της ΕΡΤ και ο δεύτερος λόγος είναι το ενδεχόμενο να υπάρχουν νομικά κωλύματα από τη Σούπερ Λιγκ 1 -από τη στιγμή που η τελευταία επιστρέφει σύντομα στο γήπεδο- σχετικά με το 2ο «εισιτήριο» ανόδου από την κατηγορία.

Ο νομικός σύμβουλος της Παναχαϊκής, Κώστας Κρεμμύδας μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη» για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. «Εμείς δεν αλλάζουμε στάση ως Παναχαϊκή, δεν έχουμε λόγο να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα και αυτό που είπαμε στην τηλεδιάσκεψη είναι να επιστρέψουμε στις ομαδικές προπονήσεις» είπε αρχικά ο Κώστας Κρεμμύδας και πρόσθεσε:

«Μόλις γίνει το επόμενο Δ.Σ. θα θέσουμε επί τάπητος όλα τα θέματα και  ξεκαθαρίσουν όλα όπως για παράδειγμα αν θα γίνουν με κόσμο ή όχι, τότε θα δούμε πώς θα το χειριστούμε. Για παράδειγμα εγώ έκανα πρόταση εφόσον επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα, να γίνουν μονοί αγώνες σε πλέι-οφ και πλέι-άουτ για εξοικονόμηση χρόνου αφού είναι πολύ δύσκολο να προλάβουμε τη διεξαγωγή 12 αγωνιστικές στη Σούπερ Λιγκ 2.

Σε κάθε περίπτωση, στο επόμενο Δ.Σ. της λίγκας θα παρθούν αποφάσεις και θα σεβαστούμε την πλειοψηφία». Οι τελευταίες εξελίξεις λένε πως η απάντηση Αυγενάκη δεν θα έρθει τόσο άμεσα και έτσι το Δ.Σ. της SL 2 πηγαίνει για την επόμενη εβδομάδα.