Κώστας Νιοτόπουλος: Τεχνικός διευθυντής στις υποδομές του Πήγασου Μπεγουλακίου

Για δεύτερη σεζόν συνεχίζει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες του Πήγασου Μπεγουλακίου ο Κώστας Νιοτόπουλος.

Οι προπονήσεις στις ακαδημίες του Πήγασου ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα με τον τεχνικό διευθυντή να έχει έτοιμο το πλάνο λειτουργίας για την φετινή χρονιά.  Η δουλειά του σε συνεργασία με τους διοικούντες και το τεχνικό team, την σεζόν που πέρασε ήταν άκρως επιτυχημένη, με την ακαδημία πλέον να κινείται σε ψηλά στάνταρ λειτουργίας.

Η ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών ήταν δεδομένη αφού υπάρχει ταύτιση φιλοσοφίας και ο Κώστας Νιοτόπουλος που έχει βάλει την σφραγίδα του και στην ανδρική ομάδα, έχει πλέον σκοπό να βγαίνουν νέα παιδιά που θα προωθούνται στην ομάδα του Πήγασου.


Η σχετική ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα 31/08 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την έναρξη της σεζόν 2020-21..

Στην έναρξη θα παρουσιαστεί το πλάνο της νέας σεζόν, το πρόγραμμά προπονήσεων, οι προπονητές και άλλα πολλά. Την Τρίτη 01/09 αρχίζουν οι προπονήσεις όπου θα γίνει αξιολόγηση με μετρήσεις και καταμερισμός των αθλητών στα τμήματα. Τη Δευτέρα λοιπόν.. Καλή αρχή».