Κώστας Ντάσιος: “Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται συνεργασίες για να πάρει τις εκλογές της ΕΠΟ”

Σιγουριά για “νίκη της ΑΕΚ” στις εκλογές της ΕΠΟ εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο ανπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαϊας, Κώστας Ντάσιος.

Στην εκπομπή των  Δημήτρη Μαλισιώβα  και  Βασίλη Παπανικολάου μίλησε ο  αναπληρωτή ταμία της ΕΠΣ Αχαΐας Κώστας Ντάσιος αποκαλύπτοντας πολλά και σημαντικά πράγματα.

“Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος για την τάση των ερχόμενων εκλογών της ΕΠΟ! Σύμφωνα με τον κ.Ντάσιο η χθεσινή  καταστατική γενική συνέλευση της ΕΠΟ είχε δυναμική τεραστίων διαστάσεων.

Ξεκαθάρισε πως οι εκλογές στην Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθούν έως το  τέλος  Ιουλίου με ενδεχόμενο το αργότερο στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.   Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε πως η FIFA  και η UEFA  δίνουν πλήρη στήριξη στην σημερινή ΕΠΟ.

Τόνισε πως είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε το δύσμοιρο ποδόσφαιρο. Εξέφρασε την πίκρα του για το γεγονός πως τόσα χρόνια η ΕΠΟ δεν έχει κάνει βήματα ως προς την επίλυση θεμάτων όπως είναι οι εγκαταστάσεις.

Κατέκρινε το γεγονός πως στα ταξίδια της εθνικής εκτός συνόρων ταξιδεύουν 20 άτομα –πρόεδροι Ενώσεων χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο , γεγονός που επιβαρύνει τα ταμεία της Ομοσπονδίας.

Τόνισε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε πως δεν θα αλλάξει το εκλογικό σύστημα  διότι η οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει να περάσει από την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης. Κάποιοι για δικούς του λόγους θέλουν να αλλάξουν το σύστημα… φωτογραφίζοντας ουσιαστικά την ίδια την πολιτεία!

Το θέμα του αυτοδιοίκητου δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας. Ερωτηθείς για την τιμωρία του ΠΑΟΚ  είπε πως αυτήν την έβγαλε η κυβέρνηση και όχι η ΕΠΟ. Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται καμία συνεργασία για να πάρει τα εκλογές. Είναι αυτόνομη και δυνατή“.