Κώστας Σταθόπουλος: «Θα διαψευστούν όσοι μας θεωρούν τελειωμένους»

Mετά από ένα σύντομο πέρασμα από το Νέο Άρι Καλαμάτας ο Αχαγιώτης γκολκίπερ Κώστας Σταθόπουλος, επέστρεψε στην Αχαϊκή, βοηθώντας την, στη νέα προσπάθεια που κάνει.

Ο Σταθόπουλος ξεκίνησε στα 13 του από τον ΓΣ Δύμης και μετά «περιπλανήθηκε» σε όλη τη Δυτική Αχαΐα. Έπαιξε διαδοχικά σε Αχαϊκή, Εθνικό Σαγεΐκων (Δ’ Εθνική τότε), Θύελλα (Δ’ Εθνική), Καλαμάτα (Γ’ Εθνική), Πανηλειακό, ΠΑΟ Βάρδας, Αστέρα Αμαλιάδας, Αχαϊκή, Εθνικό Σαγεΐκων, Προοδευτική Μανωλάδας, και Δόξα Νέας Μανωλάδας, με την τελευταία τετραετία να είναι στις τοπικές κατηγορίες μετά από μακρά παρουσία στα εθνικά πρωταθλήματα.

Με δήλωσή του στο patragoal.gr ευχαρίστησε τη διοίκηση για την πρόταση που του έκανε, ενώ απάντησε αποστομωτικά σε όσους θεωρούν την Αχαϊκή «τελειωμένη»:

«Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την πρόταση επιστροφής που μου έκανε. Όπως μου ζητήθηκε πέρσι να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται, το ίδιο έπραξα και φέτος. Η περσινή διοίκηση κρίνεται επιτυχημένη και πιστεύω ότι και η φετινή διοίκηση θα έχει ανάλογες επιτυχίες. Η Αχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και δεν πεθαίνει. Κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι η ομάδα θα διαλυθεί. Μια μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να χαθεί τόσο απλά, όσοι βιάστηκαν θα διαψευστούν. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με δικά μας νεαρά παιδιά και όσους περισσότερους Αχαγιώτες τόσο καλύτερα», τόνισε αρχικά.

Συμπληρώνοντας: «Θεωρώ ότι είναι η τελευταία μου χρονιά, αν όχι από τις τελευταίες μου. Πρέπει να βοηθήσουμε τους νεότερους πλέον να αναδειχθούν. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό με ομάδες όπως ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, ο Παναιγιάλειος, η Θύελλα Πατρών, ο Άρης Πατρών, ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία και ότι θέλει ας έρθει είναι ευπρόσδεκτο».