Λάθος φαβορί στον τελικό

Μάθε τα πάντα για τον στοιχημαν

Η πρώτη αγωνιστική στη Μπουντεσλίγκα έδειξε αρκετά πράγματα αναφορικά με την ετοιμότητα και την αγωνιστική κατάσταση των περισσότερων ομάδων αυτή την περίοδο. Φυσικά, πολλά πράγματα αναμένεται να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως τα… μάτια μας είναι οι κριτές της κάθε ομάδας.

Σήμερα ορίστηκε να γίνει ο τελικός του Σούπερ Καπ Γερμανίας, ο οποίος εδώ και αρκετές σεζόν βρίσκει τη Μπάγερν να αντιμετωπίζει τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον κάτοχο να αλλάζει χέρια συχνά-πυκνά. Το φετινό πρώτο Der Klasiker, θα γίνει στη Βεστφαλία, εκεί όπου οι «κίτρινοι» συνήθως εμφανίζονται πολύ «διψασμένοι».

Ντόρτμουντ: Μπορεί στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα να είχε ένα… κάρο απουσίες, κυρίως από τη μέση και πίσω, όμως η Ντόρτμουντ όχι μόνο δεν είχε πρόβλημα να πάρει τη νίκη επί της Άιντραχτ μπροστά στον κόσμο της, αλλά προσέφερε και ένα εξαιρετικό θέαμα, στο ντεμπούτο του Ρόζε στον πάγκο.  Ο Γερμανός τεχνικός είδε τον Χάαλαντ να κάνει για ένα ακόμα ματς «πράγματα και θάματα», ενώ και οι υπόλοιποι δεν υστέρησαν στο 5-2 επί των «αετών». Ο πρώτος τελικός της σεζόν θα βρει τους «κίτρινους» να υποδέχονται τη Μπάγερν, θέλοντας να σηκώσουν τη Κούπα μπροστά στο κοινό τους. Η κόντρα των δυο ομάδων είναι μεγάλη, όμως η Μπορούσα δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή, κάτι που θα επιχειρήσει να αποδείξει μέσα στο γήπεδο.

Μπάγερν Μονάχου: Με το ντεμπούτο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο να γίνεται σε μια έδρα που η Μπάγερν δυσκολεύεται εδώ και χρόνια, οι Βαυαροί ούτε φέτος έφυγαν με το τρίποντο από το Γκλάντμπαχ, ενώ θα μπορούσε να πει κάποιος πως ήταν και τυχεροί που δεν ηττήθηκαν. Από την προετοιμασία κιόλας, η πρωταθλήτρια δείχνει σημάδια έλλειψης προπονήσεων, μιας και οι περισσότεροι παίκτες της έπαιξαν στις διοργανώσεις του καλοκαιριού. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο ρυθμός θα έρθει σύντομα, αλλά σίγουρα θα προτιμούσε να έπαιζε το Σούπερ Καπ κάποια άλλη στιγμή. Ο Νάγκελσμαν θα έχει περισσότερους παίκτες σήμερα, όμως η αποστολή της στο Ντόρτμουντ μοιάζει πιο δύσκολη από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εικόνα που εμφάνισαν οι δυο ομάδες στην πρεμιέρα τους, μας οδηγεί ξεκάθαρα προς το μέρος της Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί θέλουν όσο τίποτα να ξεκινήσουν με μια κούπα της σεζόν τους, ασχέτως αν βρίσκουν μπροστά τους μια σούπερ ομάδα. Θα επιλέξουμε την κατάκτηση της Ντόρτμουντ, την οποία θεωρούμε πως έχουν υποτιμήσει οι μπουκ, στο 2.10 του Stoiximan.


Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)