Λέων Αλισσού για πεντάδα!

Στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας και στα πλέι-οφ ανόδου βρίσκεται ο Λέων Αλισσού στο +1 από την 6η θέση.

Στον τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο Δημήτρης Κουτσογιαννόπουλος (3η θητεία), καθώς διαδέχθηκε τον Λάκη Στρατίκη την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Καλύτερη στιγμή της ομάδας θεωρείται η εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Αστέρα Μιντιλογλίου με σκορ 1-0 την 13η αγωνιστική μία νίκη που έδωσε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση στα “λιοντάρια” και τους έβαλε για τα καλά στο κόλπο της πεντάδας.

Επίσης μετράει και δύο εντός έδρας νίκες κόντρα σε Καλλιθέα και Καμίνια με 6-1 και 5-1 αντίστοιχα, ενώ διαθέτει και μία δυνατή έδρα καθώς σε 10 εντός έδρας αγώνες μετράει 7 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο στράικερ Γιάννης Στουπάκης με 15 τέρματα με τον Μιχάλη Σιδέρη να τον ακολουθεί με 7 τέρματα.

Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ του Λέων Αλισσού τη φετινή χρονιά:

Γιάννης Στουπάκης (15), Μιχάλης Σιδέρης (7), Γιώργος Σέρμπος και Άγγελος Γκοτσόπουλος (4), Παναγιώτης Κοσιώνης και Γιάννης Δρούσκας (3), ενώ τέλος Φώντας Τραχάνης, Γιάννης Δρούσκας, Ζάνι Ροναλντίνο με 2 τέρματα.

Επίσης εκπληκτική πορεία πραγματοποίησε και στο κύπελλο ερασιτεχνών, καθώς κατάφερε να φτάσει μέχρι τον 4ο γύρο και στην φάση των “16” όπου εκεί αποκλείστηκε από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου (3-0).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς