Λευκή ισοπαλία στα Καλάβρυτα

Καλάβρυτα-Νίκη Προαστίου 0-0

Διαιτητής : Φωκάς (Θανόπουλος-Κουτσοχέρας)

Στην «λευκή ισοπαλία» έμειναν Καλάβρυτα και Νίκη Προαστίου, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι έχοντας στο πρώτο δεκάλεπτο δύο καλές στιγμές με τους Μουστάκα και Καϊμακά, ενώ στο 20’ λεπτό και πάλι ο Μουστάκας είχε καλή στιγμή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Νίκου Πατρώνη έχασε τεράστια ευκαιρία στο 32’ λεπτό να πάρει το προβάδισμα με το χαμένο πένακτι του Σαρρή (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λέσης στην αριστερή του γωνία), σε παράβαση του Δημητρόπουλου επάνω στον Καϊμακά.

Στο 39’ λεπτό ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απαντήσουν με μεγάλη ευκαιρία του Μπίτρα, το σουτ του οποίου έδιωξαν πάνω από την γραμμή οι αμυνόμενοι, ενώ στο 52’ λεπτό ακυρώθηκε τέρμα των Καλαβρύτων, όταν σε φάουλ του Βρεττού, ο Καραχάλιος με κεφαλιά έστρωσε στον Μπίτρα ο οποίος ήταν σε αντικανονική θέση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος): Λέσης, Βρεττός, Σκιαδάς, Καραχάλιος, Παπαγεωργίου (41΄ λ.τ. Γκλαβάς), Δημητρόπουλος, Καλαμαράς (75΄ Ανδρεόπουλος), Παπαδόπουλος, Μπίτρας (83΄ Γιαννόπουλος), Στ. Τσαβαλάς, Τζιαντομένικο (61΄ Βραχλιώτης)

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Πολύδωρος, Κάτσας, Ξύδης, Σταυρ. Δημόπουλος, Σαρρής, Καταβάτης, Καϊμακάς, Καρέλας (52΄ Σαμαντάς), Μουστάκας, Γαλάνης (70΄ Καλογεράτος)