“Λευκή” ισοπαλία στην Αγυιά με Καλαμάτα

Σε ένα δυνατό φιλικό με πολλά μαρκαρίσματα η Παναχαϊκή αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την Καλαμάτα.

Η oμάδα της Πάτρας ξεκίνησε περισσότερο ορεξάτη το παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο είχε δύο φάσεις. Στο 7ο λεπτό με σουτ του Μπουρλάκη και στο 10′ νέο σουτ του πρώην Λόρι Κέρι που έδιωξε ο Ταΐρης.

Η Καλαμάτα άρχισε στη συνέχεια να κυκλοφορεί περισσότερο την μπάλα κυρίως από την δεξιά πλευρά όπου έβγαινε ο Τάτος και στο 22′ είχε την πρώτη τελική στο ματς, όταν διαγώνιο σουτ του Ρόβα πέρασε άουτ από τη συμβολή των δοκών του Θεοδωράκη.

Στο 28′ σουτ του Πασά κόντραρε στον Ρόβα ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν υπήρξε άλλη αξιοσημείωτη φάση με την Παναχαϊκή πάντως να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Η ομάδα της Μεσσηνίας έφτασε στην μεγαλύτερη ευκαιρία της στο 54’ όταν ο Τάτος έβγαλε ωραία κάθετη στον Πασά, αλλά ο πρώτος σκόρερ πέρυσι της κατηγορίας δεν βρήκε στόχο. Στο 58’ φάουλ του Μπόρχες μπλόκαρε ο Θεοδωράκης ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κέρι με σουτ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Μέντες που έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 65’ ο Θεοδωράκης είπε διπλό “όχι” στον Τάτο, ενώ στο 77’ σουτ του Βασιλόγιαννη πέρασε άουτ. H “κοκκινόμαυρη” ομάδα είχε καλή στιγμή στο 82ο λεπτό, όταν ο Λινάρδος έγινε κάτοχος της μπάλας από αμυντικό λάθος, αλλά το πλασέ του μπλόκαρε ο Μέντες.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): X. Θεοδωράκης, Στεργίδης (70′ Τοπάλ), Λιποράσε, Τσακμάκης, Λαρέα (66′ Ρουγκάλας), Τσιάρας (88′ Σίλβα), Μπουρλάκης (58′ Κωνσταντακόπουλος), Χαντί, Αλεξόπουλος (78′ Καρλίτος), Κέρι (73′ Π. Καρακλάιτς), Ν. Καρακλάιτς (52′ Τριμμάτης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Σ. Τσιώλης): Ταϊρής (51′ Μέντες), Μπενίτεζ, Λουπάνο, Μαβινγκά, Αναστασόπουλος (51 Μπόρχες), Αρναρέλλης, Κωνστανινόπουλος (77′ Τριανταφυλλάκης), Παπατόλιος, Πασάς (85”Λούκασζτσικ), Ρόβας, Τάτος (78′ Πολίτης).