“Λευκή” ισοπαλία στη Ναύπακτο για την Παναχαϊκή

Χωρίς σκορ Ναυπακτιακός Αστέρας και Παναχαϊκή στο μεταξύ τους φιλικό στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο με τους “κοκκινόμαυρους” να προβληματίζουν επιθετικά.

Ο τεχνικός των Πατρινών, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς έκανε πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα και η ομάδα του έδειξε σίγουρα πως χρειάζεται δουλειά. Ο Σέρβος τεχνικός χρησιμοποίησε όλους τους «κοκκινόμαυρους» που είχε στην διάθεσή του πλην των τριών που έμειναν στην Πάτρα Τσίγκρηλα, Πολίτη και Χαντί (τραυματίες).

Οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποια μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος, με τον Ναυπακτιακό στα τελευταία λεπτά να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα των Πατρινών με βαθιές μπαλιές αλλά χωρίς επιτυχία, αφού το σκορ στο ημίχρονο παρέμεινε στο 0-0. Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με την Παναχαική να απειλεί με φοβερή ενέργεια, αλλά αδύναμο τελείωμα του Λούσκου στο 64o λεπτό και με το μακρινό σουτ του Κωνσταντακόπουλου στο 89o λεπτό. Οι πολλές αλλαγές που έγιναν έριξαν τον ρυθμό και ο φιλικός αγώνας έληξε 0-0.

Συνθέσεις:

NAYΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παντελίδης, Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Λίτσος, Γιαννόπουλος, Πατρώνης, Νιφορόπουλος, Κουραχάνης, Μπλέτσας, Κοντογιάννης, Γιαννιώτης. Aγωνίστηκαν και οι Μπατσής, Κούσουλας, Καραγιάννης, Μένιος, Σατραζέμης, Βήτος, Κατσάμπας, Καγκάνης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Αγκαράι, Σμίλτος, Στασινόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλο, Στεργίδης, Κυβελίδης, Αλεξόπουλος. Έπαιξαν και οι Μπαμπούνης, Ταρνάρης, Θανόπουλος, Σελινιωτάκης, Κοτσόκολος, Λιμάτσι, Λούσκος, Γκασιμπαγιαζίδης, Κατσής, Θεοφάνης.