“Λυτρώθηκε” στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ Πάτρας

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας του 2ου ομίλου πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Πάτρας που κατάφερε να λυγίσει την Αυτόνομη ΠΟ με σκορ 1-0.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 82′ όταν ο Γραμματικόπουλος πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και έκανε ψηλοκρεμαστό σουτ η μπάλα βρήκε στο σώμα του Λιαρομάτη, χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και πάνω στην γραμμή ο Τσίρος την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Με αυτήν την νίκη πλέον η ομάδα του Ανδρέα Σέρρου έφτασε τους πέντε βαθμούς και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Από την άλλη πλευρά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Αυτόνομη καθώς ο σύλλογος δεν το βάζει κάτω, παρά τις πολλές δυσκολίες που έχει από την αρχή της χρονιάς, δείχνοντας την θέληση να παλέψουν μέχρι το τέλος στο φετινό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Πάτρας (Ανδρέας Σέρρος): Παπαγιαννόπουλος, Κανελλακόπουλος (66′ Ραθώσης), Δ.Σγούρας, Παπαδόπουλος (81’Ξυπολιάς), Γεροντίδης, Παπαγγελής, Χαντάι, Λ.Σγούρας, Παπανελλόπουλος (46’Τσίρος), Γραμματικόπουλος, Δίδαχος.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ (Ανδρέας Παπαλάμπρου): Γότης, Χαρίτο, Παπανικολάου (92′ Πολύζος), Αλεξόπουλος, Κύριος, Σερέτης, Λούντζης (62′ Ασημακόπουλος), Δημακόπουλος, Λιαρομάτης, Καρακλάς, Κόζης (92’Μπεκιάρης).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς