Λύγισε στο τέλος ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων

Σκόρερ: (50′, 88′ Μαρίνη – 64′ Βασιλακοπούλου)

Την ήττα με 2-1 από τον Φείδων Άργους γνώρισε η ομάδα του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής του 2ου ομίλου.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες ευκαιρίες καθώς υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά της Μαρίνη από ευνοϊκή θέση (είχε προηγηθεί σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι).

Ο Ατρόμητος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης όταν η Μυρτώ Κολοβού εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά η μπάλα κόντραρε στο τείχος στην συνέχεια έβγαλε την σέντρα και η Ακριβή Βασιλακοπούλου με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 88′ ύστερα από λάθος στην άμυνα του Ατρόμητου η Μαρίνη με έξοχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τέλος στις καθυστερήσεις η ομάδα του Φείδων αστόχησε και σε πέναλτι (άουτ).

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος θα ταξιδέψει στην Σπάρτη για να αντιμετωπίσει τις Καρυάτιδες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖAΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ (Δ.Σουγλέρης):  Δ. Κολοβού, Γαρδούνη (46’Κορουμιχελάκη), Κοβαίου, Μήλα, Ανδρουτσοπούλου, Μ. Κολοβού (75’Δαρβίρα) ,Μερτή (80’Καμπούρη), Γεωργίου, Κορλού (46’Μακρή), Λαζανά, Βασιλακοπούλου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς